ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΟ Aγρινιώτης Κορδάτος Γεράσιμος τρέχει για το Make-A-Wish

Ο Aγρινιώτης Κορδάτος Γεράσιμος τρέχει για το Make-A-Wish

Ο Aγρινιώτης Κορδάτος Γεράσιμος τρέχει για το Make-A-Wish

Ο Aγρινιώτης Κορδάτος Γεράσιμος τρέχει για το Make-A-Wish, με ο σύνθημα  “εγώ τρέχω, εσύ βοηθάς”

Ο Κορδάτος Γεράσιμος, είναι 47 ετών, είναι αστυνομικός και εργάζεται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας στο Αγρίνιο.

Τον Ιανουάριο του 2000 όταν ήταν 23 ετών είχε την ατυχία μετά από ένα τροχαίο ατύχημα να ακρωτηριαστεί το δεξί του πόδι κάτω από το γόνατο.

Από τότε άρχισαν και οι ανησυχίες του για να ασχοληθεί με τον αθλητισμό και να αποδείξει στους ανθρώπους και κυρίως στα άτομα με αναπηρία ότι στη ζωή μας τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να υπάρχει θέληση και δύναμη.

Μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σε 51 αγώνες τρεξίματος και τριάθλου.

Τον Νοέμβριο 2016 έλαβε μέρος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στην διαδρομή των 42 χιλιομέτρων και κατάφερε να τερματίσει στον προβλεπόμενο χρόνο.

Στις 23 Ιουλίου 2017 έλαβε μέρος στο ZAGORI MOUNTAIN RUNNING στη διαδρομή των  10 χιλιομέτρων ένα δύσκολο ορεινό αγώνα και με τον τερματισμό του έγινε ο πρώτος Έλληνας ακρωτηριασμένος σε ορεινό αγώνα.

Επίσης είναι δύο (2) φορές Πανελλήνιος πρωταθλητής Τριάθλου στην κατηγορία του (ακρωτηριασμένο πόδι) αναγνωρισμένος και πιστοποιημένος από την Διεθνή Ομοσπονδία Τριαθλου.

Νέος μεγάλος του στόχος είναι ένας αγώνας τρεξίματος έξι (6) ωρών το SPARTA CITY ULTRA που θα πραγματοποιηθεί στη Σπάρτη στις 18 Φεβρουαρίου 2024, ένας δύσκολος και επίπονος αγώνας.

Σκοπός του αγώνα του είναι μέσω της προσπάθειάς του να συγκεντρωθούν χρήματα για την υποστήριξη του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Με τη δική σας πολύτιμη συμβολή ο οργανισμός συνεχίζει να δίνει χαρά, δύναμη και ελπίδα στα παιδιά που αγωνίζονται για την ζωή τους.

Τα έσοδα θα διατεθούν απευθείας στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

giveandfund.com

Τα φοινικόπτερα (φλαμίγκος) στη Πλώσταινα Μεσολογγίου (εικόνες)

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ