ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Η υποδοχή των συνέδρων του ΔΣ της ΚΕΔΕ στον κινηματογράφο “Ελληνίς” (εικόνες)

Αγρίνιο: Η υποδοχή των συνέδρων του ΔΣ της ΚΕΔΕ στον κινηματογράφο “Ελληνίς” (εικόνες)

Αγρίνιο: Η υποδοχή των συνέδρων του ΔΣ της ΚΕΔΕ στον κινηματογράφο “Ελληνίς” (εικόνες)

Ξεκινά αύριο το πρωί το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ στο Αγρίνιο, όπως επίσης και η συνδιάσκεψη με την ΠΕΔ και με τους δήμους της ευρύτερης περιοχής.

Όλες οι εργασίες που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ θα έχουν αντικείμενο τα αυτοδιοικητικά θέματα, αλλά και τα έργα, τους πόρους, τα χρόνια προβλήματα, τις σχέσεις με το κεντρικό κράτος κλπ.

Οι συμμετέχοντες όμως άρχισαν να καταφθάνουν από απόψε με σκοπό να γνωρίσουν και το Αγρίνιο. Στο πλαίσιο του “καλωσορίσματος” των υψηλών προσκεκλημένων στην πόλη ο δήμαρχος του Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου τους υποδέχθηκε στον κινηματογράφο «Ελληνίς» για ποτό.

Αύριο στις 11.00 θα ξεκινήσει η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην Τράπεζα της Ελλάδος), στο οποίο θα συμμετέχουν οι 31 συνολικά σύνεδροι.

Κατά την παραμονή τους στο Αγρίνιο αύριο το μεσημέρι θα επισκεφτούν την λίμνη Τριχωνίδα, ενώ η παραμονή τους στο Αγρίνιο θα κλείσει με την συνδιάσκεψη με την ΠΕΔ και τους δήμους και πάλι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δείτε εικόνες:

                                

Tα απόνερα της «Genesis»: Το χαλάζι «μαστίγωσε» τους παραγωγούς στην περιοχή του Αγρινίου (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ