ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑγρίνιο: Ξυλοδαρμός και διαπόμπευση μπροστά σε πλήθος που διασκεδάζει;

Αγρίνιο: Ξυλοδαρμός και διαπόμπευση μπροστά σε πλήθος που διασκεδάζει;

Αγρίνιο: Ξυλοδαρμός και διαπόμπευση μπροστά σε πλήθος που διασκεδάζει;

Καταγγελία στην Αστυνομία δεν υπήρξε και άρα δεν είναι δυνατόν τα γεγονότα να διασταυρωθούν επακριβώς.

Όπως όμως φαίνεται, το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου κι ενώ η νεολαία μας γιόρταζε το ηρωικό “Όχι” όρθια σε διάφορα υπαίθρια πάρτι στην πόλη, συνέβη το εξής: ένας άνθρωπος μέσης ηλικίας βγήκε δαρμένος από το πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου, δάρθηκε ξανά στην μέση του δρόμου- μπροστά από εκατοντάδες κόσμου που διασκέδαζε- και στην συνέχεια, αφού κάθισε για λίγο σε μια καρέκλα, επιχείρησε να μπει στο αυτοκίνητο ξανά, προκειμένου να αποφύγει την έκθεσή του μπροστά σε τόσο κόσμο, μάλλον!

Όμως δάρθηκε εκ νέου από τον νεαρό οδηγό, ο οποίος στην συνέχεια τον πέταξε στον δρόμο σαν σακί με πατάτες!

Δεν έχει γίνει γνωστό πώς και που κατέληξε ο μεσήλικας, ούτε και τι έκανε για να υπάρξει τέτοια διαπόμπευση και ξυλοδαρμός από τον “τιμωρό” του. Πολλά ακούγονται μεταξύ της νεολαίας, στις τάξεις της οποίας δεν υπήρξε ούτε ένας -μέσα σε τόσο κόσμο- που να έκανε κάτι για όλο αυτό που συνέβη.

Υπάρχει ισχυρή η περίπτωση ο μεσήλικας να φέρθηκε απρεπώς σε κάποιο πρόσωπο φιλικό προς τον “τιμωρό” κι εκείνος να πήρε τον νόμο στα χέρια του. Αλλά δεν έκανε μόνο αυτό. Έκανε και επίδειξη της “τιμωρίας” μπροστά σε ολόκληρο υπαίθριο πάρτι που έσφυζε από κόσμο. Άρα υπήρξε διασυρμός ανατολίτικου τύπου.

Οπότε το ερώτημα είναι το εξής: από πότε κάτι τέτοιο επιτρέπεται στην κοινωνία του Αγρινίου; Αν ο δαρμένος και διασυρμένος έκανε κάτι ποινικά κολάσιμο ποιος είναι εκείνος που έπρεπε να τον τιμωρήσει;

Προβλέπεται στην κοινωνία μας ο νόμος της Άγριας Δύσης; Τι γνώμη έχουν για όλα αυτά όσοι από τους δεκάδες που ήταν μάρτυρες στο γεγονός;

*Φωτογραφία αρχείου

Εφημερίδα “Συνείδηση”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ