ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Αγώνες επίδειξης σκακιού στην πλατεία Παναγοπούλου (εικόνες)

Αγρίνιο: Αγώνες επίδειξης σκακιού στην πλατεία Παναγοπούλου (εικόνες)

Αγρίνιο: Αγώνες επίδειξης σκακιού στην πλατεία Παναγοπούλου (εικόνες)

Με μεγάλο ενδιαφέρον ξεκίνησε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στην Πλατεία Παναγοπούλου (Σιντριβάνι) η πρωτότυπη και εντυπωσιακή σκακιστική εκδήλωση, σιμουλτανέ, που διοργάνωσε το σκακιστικό τμήμα της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου.

Στο σιμουλτανέ αυτό, ο δάσκαλος σκακιού της ακαδημίας σκακιού της ΓΕΑ Μπάμπης Τζότζολης αντιμετωπίζει 24 αθλητές του σκακιστικού τμήματος σε αντίστοιχο αριθμό σκακιέρων. Οι αθλητές αυτοί θα είναι αποκλειστικά μαθητές του δημοτικού. Ο αγώνας επίδειξης θα έχει τον χαρακτήρα του καλωσορίσματος των αθλητών στη νέα σκακιστική χρονιά και ταυτόχρονα στη νέα σχολική χρονιά!

Από νωρίς έχουν τοποθετηθεί οι σκακιέρες στην πλατεία Παναγοπούλου (Σιντριβάνι) που σημαίνει πως θα μπορούν να συμμετάσχουν όσα παιδιά επιθυμούν!

Στον αγώνα υπάρχει η δυνατότητα όσα παιδιά πάνε στο σημείο με καθυστέρηση, ακόμη και μεγάλη καθυστέρηση και το επιθυμούν να συμμετάσχουν, περιμένοντας απλά τη σειρά τους!

Σκοπός και στόχος της διοργάνωσης είναι να προσελκύσει τα βλέμματα και κυρίως το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, ενώ το Μάιο θα διοργανωθεί ο αντίστοιχος αγώνας «σιμουλτανέ» με κάθε ηλικίας σκακιστές και με τη συμμετοχή κάποιου αθλητή πανελλαδικής εμβέλειας του πνευματικού αυτού αθλήματος.

Στη σημερινή διοργάνωση στόχος είναι τόσο τα απιδιά που συμμετέχουν, όσο και όλοι αυτοί που παρακολουθούν τον αγώνα, να απολαύσουν την διαδικασία! Στην σκακιστική ακαδημία της ΓΕΑ τα μαθήματα σκακιού ήδη έχουν ξεκινήσει και η προσέλευση για εγγραφές είναι μεγάλη. Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στον 3ο όροφο ου κτιρίου της ΓΕΑ επί της πλατείας Παναγοπούλου.

«Air Rally Flying»: Στο Μεσολόγγι ο πανελλήνιος αγώνας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ