ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Βρέθηκε ο οδηγός που παρέσυρε 12χρονη με το αυτοκίνητο και την εγκατέλειψε αβοήθητη

Αγρίνιο: Βρέθηκε ο οδηγός που παρέσυρε 12χρονη με το αυτοκίνητο και την εγκατέλειψε αβοήθητη

Αγρίνιο: Βρέθηκε ο οδηγός που παρέσυρε 12χρονη με το αυτοκίνητο και την εγκατέλειψε αβοήθητη

Ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας 21 χρόνων, είναι ο οδηγός που αναζητούσε η Αστυνομία έπειτα από τροχαίο με εγκατάλειψη του θύματος, ενός 12χρονου κοριτσιού το οποίο παρασύρθηκε από το όχημα και τραυματίστηκε ενώ περπατούσε στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Καρπενησίου, στο ύψος της Μεταλλοπλαστικής. Στην ταυτοποίησή του οδήγησε η αξιοποίηση των στοιχείων που συνέλλεξε η Τροχαία Αγρινίου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Το περιστατικό είχε συμβεί στις 30 Μαΐου στην περιοχή της Καμαρούλας και όπως είχε αναφέρει πριν λίγες ημέρες στον “Δυτικά Fm 92,8”  ο δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Χρήστος Τσιμπούκης, ήταν θέμα χρόνου να αναγνωριστεί ο οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο κυρίως επειδή το κορίτσι και η φίλη του είχαν συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του οδηγού αλλά και τον τύπο του οχήματος. O νεαρός είχε διαβεβαιώσει το θύμα του τροχαίου ότι θα σταματούσε στην άκρη για να βοηθήσει. Έβγαλε το κεφάλι του από το παράθυρο για να καθησυχάσει τη 12χρονη και αντί να πράξει το αυτονόητο έκανε όπισθεν και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί, παράλληλα, εξέτασαν με προσοχή και το υλικό που είχε καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας επιχειρήσεων της περιοχής.

Σημειώνεται ότι κορίτσι χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρα ενώ τα τραύματα που προκλήθηκαν στο σώμα του χρειάζονται περεταίρω αποκατάσταση καθώς οι ρόδες του οχήματος τις προκάλεσαν “εγκαύματα” σε σημεία του σώματός της.

Ακούστε τι είχε δηλώσει προ ημερών ο δικηγόρος της οικογένειας:

 

Φωτογραφία αρχείου: star.gr

Αγρίνιο: Σύλληψη 18χρονου – Κυκλοφορούσε με μαχαίρι 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr