ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Με βραβεύσεις, σε “ζεστή” ατμόσφαιρα η κοπή πίτας των εργαζομένων του Δήμου (εικόνες)

Αγρίνιο: Με βραβεύσεις, σε “ζεστή” ατμόσφαιρα η κοπή πίτας των εργαζομένων του Δήμου (εικόνες)

Αγρίνιο: Με βραβεύσεις, σε “ζεστή” ατμόσφαιρα η κοπή πίτας των εργαζομένων του Δήμου (εικόνες)

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο, σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των εργαζομένων του Δήμου Αγρινίου.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

Κατά τη σύντομη προσφώνησή του ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία, δύναμη, κουράγιο και αντοχή και μέσα στη διάρκεια του νέου έτους, που ανέτειλε, ο καθένας να δει τα όνειρά του να πραγματοποιούνται, τα σχέδιά του να υλοποιούνται και ο Δήμος μας και η πόλη μας, διαρκώς να προοδεύει και να αναπτύσσεται.

Επίσης, ανακοίνωσε, ότι τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας μεταξύ του Μητροπολίτου, του κ. Δημάρχου και των συνεργατών τους για να προγραμματίσουν θέματα, που αφορούν τη συνεργασία και την σχέση της τοπικής Εκκλησίας με τον Δήμο Αγρινίου.

Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε θερμά τους υπαλλήλους του Δήμου για τη συμβολή τους στη λειτουργία του Δήμου.

Το δικό της “ευχαριστώ” είπε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Χριστίνα Σταρακά, γνωστοποιώντας ότι θα βρίσκεται λίγες ακόμη ημέρες σε αυτήν τη θέση, δεδομένου ότι πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Τίμος Παπανικολάου, από την πλευρά του, ευχήθηκε στους εργαζόμενους και τους ευχαρίστησε για το γεγονός ότι βγάζουν ασπροπρόσωπο το Δήμο.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας βραβεύθηκαν για την προσφορά τους  πέντε πρόσωπα που συνταξιοδοτήθηκαν από το Δήμο Αγρινίου τα τελευταία δύο χρόνια (Ν. Γκάιδας, Λ. Κόκκοτος, Ν. Υφαντής, Γ. Λαγός, Κ. Κραβαρίτης, Στ. Νταλιαπές) αλλά και οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Στην πίτα, υπήρχαν πέντε φλουριά, που για τους “τυχερούς” αντιστοιχούσαν σε τρεις ημέρες άδεια.

Viral το βίντεο με κολόνα φωτισμού που περνά μέσα από… μπαλκόνι στην Ξάνθη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ