ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Viral και άφθονο γέλιο από την αντίδραση Ρούμπου για τα ταμπελάκια στα καμαρίνια του Παπαστράτειου!

Αγρίνιο: Viral και άφθονο γέλιο από την αντίδραση Ρούμπου για τα ταμπελάκια στα καμαρίνια του Παπαστράτειου!

Αγρίνιο: Viral και άφθονο γέλιο από την αντίδραση Ρούμπου για τα ταμπελάκια στα καμαρίνια του Παπαστράτειου!

Στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου χθες το βράδυ οι τρεις stand up κωμικοί Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς και Ζήσης Ρούμπος πραγματικά “έκαψαν το σενάριο”, όπως είναι και ο τίτλος της περιοδείας τους σε όλη την χώρα.

Ο κόσμος, κυρίως νεολαία, γέμισε την αίθουσα και στην έξοδο μπορούσες να δεις ότι είχαν περάσει άπαντες πολύ καλά. Σίγουρα από τις βραδιές που χρειάζεται η πόλη…

Καθώς, όμως, οι τρεις κωμικοί είναι και μεγάλα πειραχτήρια δεν παρέλειψαν να κάνουν και την… τρολιά τους στο instagram, ειδικά ο Ζήσης Ρούμπος που ανέβασε ένα ξεκαρδιστικό στόρι για το πώς δεν… πέτυχαν κανένα όνομα στα ταμπελάκια με τα ονόματά τους στα καμαρίνια!

“Φισφις”, “Ρούμπις” κι ένα… τραυματισμένο “Μακαλιάς” ήταν ο απολογισμός με τους τρεις κωμικούς να μην κρατάνε κακία, ασφαλώς, αλλά συγκεκριμένα ο Ζ. Ρούμπος να βγάζει άφθονο γέλιο με τις γκριμάτσες του, εξηγώντας πώς συνεννοήθηκε για τα ταμπελάκια και τι προέκυψε, ενώ ο Λ. Φισφής περιέγραψε ότι ήρθε το “τρία στα τρία” σε λάθη!

Καλή καρδιά σε κάθε περίπτωση, έτσι είναι οι κωμικοί και ειδικότερα του stand up χώρου που κάνουν πλάκες μέχρι παρεξηγήσεως και ο αυτοσαρκασμός είναι το μεγάλο όπλο τους!

Δυναμική παρουσία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στη Frescon 2022

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →