ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Βανδαλισμοί και στο Λύκειο Παραβόλας – Ανάστατη η εκπαιδευτική κοινότητα (εικόνες)

Αγρίνιο: Βανδαλισμοί και στο Λύκειο Παραβόλας – Ανάστατη η εκπαιδευτική κοινότητα (εικόνες)

Αγρίνιο: Βανδαλισμοί και στο Λύκειο Παραβόλας – Ανάστατη η εκπαιδευτική κοινότητα (εικόνες)

Πρωτοφανείς για τα δεδομένα του σχολείου, αν και το φαινόμενο έχει προσλάβει μεγάλες διαστάσεις στο Αγρίνιο, ήταν οι βανδαλισμοί που προκλήθηκαν στο Λύκειο Παραβολάς.

Την ανεξήγητη δράση αγνώστων διαπίστωσε χθες Δευτέρα (30.05.22) η διευθύντρια του σχολείου που ενημέρωσε για το συμβάν τόσο τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Αιτωλοακαρνανίας όσο και την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  οι δράστες έσπασαν το τζάμι της κεντρικής πόρτας του κτηρίου, τράβηξαν το σύρτη και, στη συνέχεια, προκάλεσαν σοβαρές φθορές σε πόρτα σχολικής αίθουσας την οποία φαίνεται ότι κλώτσησαν με δύναμη αλλά και σε τοίχους τους οποίους χτυπούσαν με αμβλύ αντικείμενο.

Από την οργή τους δε γλίτωσαν τα υαλότουβλα που έχουν τοποθετηθεί για να εισέρχεται φως στο σχολείο, σε σημείο όπου υπάρχει εσωτερική σκάλα.

Η εκπαιδευτική κοινότητα είναι ανάστατη αδυνατώντας να κατανοήσει τους λόγους αυτής της ενέργειας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα των ερευνών  ωστόσο οι εμπνευστές των βανδαλισμών έδρασαν στο πίσω μέρος του σχολικού κτηρίου για να μη γίνουν αντιληπτοί.

Δείτε εικόνες από τις φθορές που προκάλεσαν οι “εισβολείς”:

 

Μεσολόγγι: Ανήλικοι με “ειδικότητα” στις διαρρήξεις αυτοκινήτων στα χέρια της Αστυνομίας – Αναζητείται 15χρονος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ