Αγρίνιο – Δ.Τσιόδρας: «Όχι» στην χαλαρή ψήφο – Να στείλουμε μήνυμα σταθερότητας (εικόνες – video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας κατά την ομιλία του στο Αγρίνιο τόνισε μεταξύ άλλων: "οι αντιπρόσωποι στην ευρωβουλή  πρέπει να φέρνουν αποτελέσματα για την Ελλάδα..."

Αγρίνιο – Δ.Τσιόδρας: «Όχι» στην χαλαρή ψήφο – Να στείλουμε μήνυμα σταθερότητας (εικόνες – video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας κατά την ομιλία του στο Αγρίνιο τόνισε μεταξύ άλλων: «οι αντιπρόσωποι στην ευρωβουλή  πρέπει να φέρνουν αποτελέσματα για την Ελλάδα και να μην καταγγέλλουν την χώρα μας, όπως γίνονταν τα τελευταία χρόνια από κάποιους ευρωβουλευτές της αντιπολίτευσης»

Οι ευρωεκλογές πλησιάζουν και οι πολιτικές κόντρες «φουντώνουν», δεδομένου πως όλα τα κόμματα στοχεύουν στο να φέρουν το βράδυ των ευρωεκλογών αποτέλεσμα τέτοιο που να είναι ικανό για να διαμορφώσει τις πολιτικές εξελίξεις.

Οι περιοδείες όλων των υποψήφιων από όλα τα κόμματα έχουν αυξηθεί και αναμένεται να αυξηθούν περεταίρω όσο η ώρα της κάλπης πλησιάζει.

Η ΝΔ με αφήγημα την σταθερότητα της χώρας και την ευρωπαϊκή αναγνώριση έχει μπει στην προεκλογική «κούρσα», στην οποία συμμετέχει και ο Δημήτρης Τσιόδρας ως υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος.

Μετά την πρώτη επίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Τσιόδρα, Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού στο Αγρίνιο, στην αρχή του τρέχοντος μηνός όπου είχε συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, το απόγευμα της Πέμπτης 24/04 ο κ. Τσιόδρας επισκέφτηκε και πάλι το Αγρίνιο και μίλησε σε φίλους και στελέχη του κόμματος σε γνωστό καφέ στην πλατεία Δημοκρατίας.

Ο κ. Τσιόδρας εστίασε μεταξύ άλλων στο ότι δεν θα πρέπει να επικρατήσει η χαλαρή ψήφος στις ευρωεκλογές, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να επιτραπεί στην αντιπολίτευση να αμφισβητήσει την πολιτική σταθερή πορεία της χώρας, όπως επίσης τόνισε πως στις ευρωεκλογές ψηφίζουμε για το ποιοι θα μας εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου λαμβάνονται κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της χώρας και της κάθε χώρας.

«Οι μετρήσεις επιβεβαιώνουν ένα προβάδισμα της ΝΔ. Το ερώτημα είναι αν προσερχόμενοι στις κάλπες θα πρυτανεύσει η πολιτική σταθερότητα της χώρας ή κάποια δυσαρέσκεια που θα έχει κάποιος ή κάποια» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιόδρας.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσιόδρας από την πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου στο ευρωκοινοβούλιο λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις και δίνονται κρίσιμες πολιτικές μάχες προκειμένου να έχει όφελος η χώρα και οι πολίτες και γι αυτό είναι απαραίτητο εκεί όλοι οι ευρωβουλευτές να υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα και όχι να προσπαθούν να κάνουν εσωτερική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μίλησε και για βασικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, την πολιτική που ασκεί η ΝΔ, αλλά τη δική του επιδίωξη.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας

Συγκεκριμένα ο κ. Τσιόδρας τόνισε: «σκοπό μου είναι να επικοινωνήσω με τους πολίτες και να εξηγήσω την σημασία αυτής της πολιτικής μάχης. Ο στόχος είναι διττός. Από την μια να εμπεδωθεί η πολιτική σταθερότητα και να έρθει μέσα από τις ευρωεκλογές ένας καθαρός ορίζοντας για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα επόμενα 3 χρόνια και από την άλλη να στείλουμε αντιπροσώπους στην ευρωβουλή που θα υπερασπίζονται τα εθνικά συμφέροντα. Οι αντιπρόσωποι αυτοί πρέπει να φέρνουν αποτελέσματα για την Ελλάδα και δεν να μην καταγγέλλουν την χώρα μας, όπως γίνονταν τα τελευταία χρόνια από κάποιους ευρωβουλευτές της αντιπολίτευσης. Στις 9 Ιουνίου πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα σταθερότητας και εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη και να στείλουμε ακόμη ισχυρότερη την φωνή της Ελλάδας στην ευρωβουλή, ψηφίζοντας τη ΝΔ».

Επίσης, ο κ. Τσιόδρας απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενος έκρουσε το «καμπανάκι» λέγοντας πως δεν πρέπει να σκεπτόμαστε πως στις εθνικές εκλογές ψηφίσαμε αυτόν που θέλαμε, συνεπώς στις ευρωεκλογές έχουμε την πολυτέλεια να πάμε για ψάρεμα, να μην ψηφίσουμε καθόλου ή να ψηφίσουμε κάτι διαφορετικό επειδή είμαστε δυσαρεστημένοι, να στηρίξουμε δηλαδή ένα μικρό κόμμα για να στείλουμε στην Κυβέρνηση ένα μήνυμα. Η λογική αυτή είναι λανθασμένη όπως τόνισε ο κ. Τσιόδρας, ο οποίος σημείωσε πως: «είναι σαφές πως πρώτο κόμμα θα είναι η ΝΔ, αλλά δεν ενδιαφέρει τον κόσμο το ποσοστό της διαφοράς και ακριβώς γι αυτό τον λόγο δεν είναι έτσι τα πράγματα».

Ο λόγος που δεν είναι έτσι, σύμφωνα με τον κ. Τσίοδρα, είναι γιατί όποιο αποτέλεσμα θα αμφισβητεί την πορεία σταθερότητας της χώρας που έχει εγκαινιαστεί το 2019.

«Ποια θα είναι η κουβέντα την επόμενη μέρα των εκλογών αν το αποτέλεσμα για τη ΝΔ δεν θα είναι θετικό. Η κουβέντα θα είναι αν θα πάμε ή όχι σε εκλογές. Αυτό θα είναι υπέρ της χώρας; Θα είναι υπέρ της χώρας μας να μπούμε σε μια πορεία αμφισβήτησης δηλαδή όλων αυτών που έχουμε κερδίσει μέχρι και σήμερα; Φυσικά και δεν είναι υπέρ της χώρας. Επίσης, αμέσως θα υπάρχει αμφιβολία αν κάποιος θα πρέπει να επενδύσει στην Ελλάδα με βάση το κλίμα που θα υπάρχει τα επόμενα χρόνια. Αν ξέρεις πως μπορεί να δημιουργηθεί ένα κλίμα όπως αυτό που ζήσαμε μεταξύ του 2015 και του 2019 τι θα κάνεις; Επίσης, σε ένα κλίμα γεωπολιτικής αστάθειας με όλα αυτά που συμβαίνουν στην «γειτονιά» μας θα είναι πολύ μεγάλο ρίσκο για την Ελλάδα να μπει σε μια φάση πολιτικής αστάθειας, να μην συνεχίσει δηλαδή σε ένα δρόμο σταθερότητας» τόνισε ο κ. Τσιόδρας, συμπληρώνοντας πως: «μπορεί να συμβούν όλα αυτά μέσα από μια χαλαρή ψήφο και μέσα από την ψήφο της λογικής ότι κάποιος θέλει να στείλει ένα μήνυμα στον Μητσοτάκη; Η απάντηση είναι ότι με το που θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα αρχίζει η γκρίνια στο εσωτερικό, επίσης αρχίζει η αντιπολίτευση να κάνει διάφορα σχέδια και αρχίζουν διάφορα συμφέροντα να θεωρούν πως είναι ευκαιρία να πιέσουν ή να δημιουργήσουν διάφορα ζητήματα στη Κυβέρνηση». 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΟΧΕ Μεσολογγίου – Ξηρομέρου: Με στόχο 40 εκατ. από το ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας

Το σχέδιο της Στρατηγικής, που θα κατατεθεί για έγκριση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, περιλαμβάνει συνολικά 23 έργα και δράσεις με προϋπολογισμό 40,4 εκατ. ευρώ