ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑστυνομικα ΝεαΑγρίνιο: Τσακωτούς έκανε τους κλέφτες ζευγάρι από το Θέρμο μέσα στο αυτοκίνητό του!

Αγρίνιο: Τσακωτούς έκανε τους κλέφτες ζευγάρι από το Θέρμο μέσα στο αυτοκίνητό του!

Αγρίνιο: Τσακωτούς έκανε τους κλέφτες ζευγάρι από το Θέρμο μέσα στο αυτοκίνητό του!

Σε περιπέτεια μπήκε νεαρό ζευγάρι από το Θέρμο χθες βράδυ στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε μεταβεί με το ανήλικο παιδί του στο Αγρίνιο, προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες αγορές.

Λίγο πριν αναχωρήσουν για το Θέρμο, επισκέφτηκαν γνωστό πολυκατάστημα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Αφού τελείωσαν τα ψώνια τους, αποχώρησαν από το κατάστημα και προχώρησαν προς το αυτοκίνητό  τους.

Εκεί, τους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη! Νεαροί είχαν διαρρήξει την κλειδαριά του οχήματός τους, με σκοπό να κλέψουν διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό του.

Τότε ο άνδρας, βλέποντας τους νεαρούς εντός του οχήματος, άρχισε να τους φωνάζει. Ο ένας εκ των δύο τράπηκε σε φυγή και ο άλλος, ο οποίος δεν πρόλαβε να διαφύγει, προσπάθησε να δικαιολογηθεί, στην προσπάθειά του να μην τον καταδώσουν.

Τελικά, το νεαρό ζευγάρι αποφάσισε να μην καλέσει την Άμεση Δράση και να μην υποβάλλει μήνυση, καθώς οι κλέφτες δεν πρόλαβαν να τελειώσουν το «έργο» τους και δεν αφαίρεσαν τίποτα από το όχημα.

thermonews.gr

Μάνδρα Θέρμου: Επίθεση λύκου σε κοπάδι προβάτων – Αυξάνονται τα περιστατικά στα χωριά του Δήμου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ