ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΟικονομιαΑγρίνιο: Τοποθετήθηκε η ταμπέλα στο ακίνητο που θα στεγάσει το σούπερ μάρκετ Mere

Αγρίνιο: Τοποθετήθηκε η ταμπέλα στο ακίνητο που θα στεγάσει το σούπερ μάρκετ Mere

Αγρίνιο: Τοποθετήθηκε η ταμπέλα στο ακίνητο που θα στεγάσει το σούπερ μάρκετ Mere

Η ταμπέλα με το λογότυπο του ρωσικών συμφερόντων σούπερ μάρκετ  “Mere” τοποθετήθηκε προ ημερών στην πρόσοψη του ακινήτου όπου πρόκειται να λειτουργήσει, στον παράδρομο της  Εθνικής Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στην είσοδο του Αγρινίου. 

Οι επιπτώσεις της πανδημίας  καθυστέρησαν τα σχέδια της εταιρίας η οποία, τελικά,  άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στη Λάρισα στις 18 Μαΐου και λίγες ημέρες αργότερα λειτούργησε εκείνο της Τρίπολης.

Σε σχέση με την έναρξη λειτουργίας του σούπερ – μάρκετ στο Αγρίνιο η Svetofor, η μεγαλύτερη ρωσική εκπτωτική αλυσίδα που είναι γνωστή στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως “Mere”,  δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Ωστόσο, όπως έχει ήδη γράφει το sinidisi.gr.  έχουν ολοκληρωθεί οι προσλήψεις του αναγκαίου προσωπικού.

Υπενθυμίζεται ότι το κτήριο συνολικής επιφάνειας 1.300 τετραγωνικών μέτρων που μισθώθηκε για να στεγάσει το σούπερ μάρκετ ανήκε στο παρελθόν στο Συνεταιρισμό Εργολάβων Υδραυλικών  Αιτωλοακαρνανίας  “ΥΔΡΩ” αλλά εκποιήθηκε από τράπεζα και ανήκει πλέον σε ιδιώτη.

Σημειώνεται ότι το “Mere” απευθύνεται σε καταναλωτές που θέλουν να ψωνίζουν σε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να πληρώνουν υπερβολικά για μάρκετινγκ, όμορφα σχεδιασμένα και διακοσμημένα ράφια και περιοχές πωλήσεων. Επίσης, απευθύνεται στους “κυνηγούς τιμών” που ψάχνουν για αγαθά σε τιμές ευκαιρίας και εξαιρετικές προσφορές αλλά και σε επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων καταστημάτων λιανικής, ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ.

Με αναφορές στην δεκαετία του ’70 η φανέλα του Παναιτωλικού

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ