Αγρίνιο: Τόπος να παντρευτείς!

Πως λέμε "τόπος να ζεις"; Ε να λέμε και "τόπος να παντρευτείς"!

gamos

Το νέο που ήρθε χθες στα δημοσιογραφικά γραφεία προδίδει, αν μη τι άλλο, ενθουσιασμό τουλάχιστον σε ένα αντικείμενο που "το 'χουμε"!

Γάμοι λοιπόν και, δη, πολιτικοί γάμοι. Πάρθηκε η απόφαση όχι μόνο να μπορεί να γίνεται σε ανοιχτούς χώρους αλλά οπουδήποτε σε κοινόχρηστο δημοτικό χώρο!

Κι όχι μόνο, αλλά και σε ώρα και μέρος που θα διαλέξει το ζεύγος για να ενωθεί με τα δεσμά!

Καλό ακούγεται, μένει να το δούμε κιόλας διότι έτσι όπως μας ήρθε η πρώτη εντύπωση θα πρέπει να ετοιμαστούμε για γάμους στην πλατεία Δημοκρατίας ή στην πλατεία Δημάδη!

Αλλά πάλι... γιατί όχι; Η περιοχή του Αγρινίου είναι από εκείνες όπου ο κόσμος ακόμη παντρεύεται σε μεγάλους αριθμούς καθώς ακόμη κρατά η "αιμοδοσία" σε πληθυσμό νέων ζευγαριών από τις γύρω περιοχές.

Σε αυτό άλλωστε κατατείνει και το γεγονός της ύπαρξης πολλών παιδιών στο Αγρίνιο, σίγουρα των μισών παιδιών στην Αιτωλοακαρνανία. Τουλάχιστον μέχρι να ενηλικιωθούν και να φύγουν για άλλες πολιτείες μιας και δεν φροντίσαμε να έχουν εδώ κάτι να κάνουν...

Να σημειωθεί ότι είναι γνωστό πως η "βιομηχανία γάμου" στην περιοχή είναι ανθηρή και το Αγρίνιο διαθέτει εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες με καταστήματα σε αυτό τον τομέα, ενώ τα κέντρα που φιλοξενούν γάμους και δεξιώσεις είναι πολύ υψηλού επιπέδου, υψηλότερου από πόλεις ανάλογου πληθυσμού.

Με κάθε σοβαρότητα λοιπόν( επειδή κάποιοι μας παρεξηγούν κιόλας)κι έχοντας κοντά του μοναδικά τοπίο το Αγρίνιο(σ.σ. μόνο η Τριχωνίδα φτάνει!), γιατί να μην γίνει προορισμός για γάμους;

Πως λέμε "τόπος να ζεις"; Ε να λέμε και "τόπος να παντρευτείς"!

Εφημερίδα Συνείδηση

Περιμέναμε… Θάτσερ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μας προέκυψε… διαβούλευση!