ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Το “Τρένο” με τη Λέσχη Μοτοσικλετιστων υποδέχτηκαν σε κλίμα χαράς και συγκίνησης τον Φώτη Ζησιμόπουλο

Αγρίνιο: Το “Τρένο” με τη Λέσχη Μοτοσικλετιστων υποδέχτηκαν σε κλίμα χαράς και συγκίνησης τον Φώτη Ζησιμόπουλο

Αγρίνιο: Το “Τρένο” με τη Λέσχη Μοτοσικλετιστων υποδέχτηκαν σε κλίμα χαράς και συγκίνησης τον Φώτη Ζησιμόπουλο

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος έφτασε σήμερα το απόγευμα στο Αγρίνιο και φίλοι του, τον υποδέχτηκαν σε κλίμα χαράς και συγκίνησης.

Το καφέ “Το Τρένο” αλλά και φίλοι μαζί με τη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών τον υποδέχτηκαν να πουν το δικό τους ευχαριστώ για τις μεγάλες στιγμές συγκίνησης, χαράς και περηφάνειας που χάρισε σε όλους με την μεγάλη του νίκη στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2022.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βρέθηκε εκεί και πέρυσι μετά τη νίκη του πέρασε ξανά γιατί στο συγκεκριμένο σημείο βρίσκονται φίλοι και γνωστοί τόσο του πατέρα του όσο και του ίδιου.

Το sinidisi.gr ήταν εκεί αποθανατίζοντας τη στιγμή της άφιξής του. Ο ίδιος απλός όπως πάντα με το χαμόγελο και την ευγένειά του χαιρέτισε όλους όσους ήταν εκεί αναφέροντας:

“Νιώθω ευχαριστημένος από την προσπάθειά μου,ήταν πολύ καλός αγώνας. Χαίρομαι που ξενύχτησαν οι φίλοι μου να με παρακολουθήσουν. Κατάφερα με ψυχική ηρεμία να βγω νικητής και ευχαριστώ όλο το κόσμο που ήταν εκεί και όσους δεν ήταν”.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ