ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Το “ευχαριστώ” του Εμπορικού Συλλόγου για τη συμμετοχή στην κινητοποίηση μετά τα νέα μέτρα

Αγρίνιο: Το “ευχαριστώ” του Εμπορικού Συλλόγου για τη συμμετοχή στην κινητοποίηση μετά τα νέα μέτρα

Αγρίνιο: Το “ευχαριστώ” του Εμπορικού Συλλόγου για τη συμμετοχή στην κινητοποίηση μετά τα νέα μέτρα

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, με ανακοίνωσή του,  θέλει να ευχαριστήσει τους  εμπόρους της πόλης οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία συμμετείχαν στη τρίωρη στάση εργασίας την περασμένη Τετάρτη 10-11-2021 καθώς και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στην πλατεία δημοκρατίας στέλνοντας το δικό τους μήνυμα προς την κυβέρνηση.

Κρίνει επίσης αναγκαίο να ευχαριστήσει για τη συμμετοχή, παρουσία και στήριξη όλων των θεσμικών εκπροσώπων καθώς και τα μέσα ενημέρωσης που κάλυψαν τη διαμαρτυρία.

“Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου θα εξακολουθήσει να αναδεικνύει και να προβάλλει όλα τα σημαντικά προβλήματα που έχουν προκύψει στη διάρκεια της πανδημίας και θα συνεχίσει να διεκδικεί λύσεις σε αυτά όπως με συνέπεια κάνει μέχρι και σήμερα για την επιβίωση των μικρών επιχειρήσεων της αγοράς και την διατήρηση των θέσεων εργασίας”, υπογραμμίζεται στη σχετική ενημέρωση της Διοίκησης.

Δ. Τραπεζιώτης: “Έμεινε εκτός λίστας ο Δήμος Αγρινίου για χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης”

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr