ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Το φανάρι στην Εθνικής Αντιστάσεως που θέλει επανεξέταση

Αγρίνιο: Το φανάρι στην Εθνικής Αντιστάσεως που θέλει επανεξέταση

Αγρίνιο: Το φανάρι στην Εθνικής Αντιστάσεως που θέλει επανεξέταση

Οι περισσότερες από τις αλλαγές που έγιναν στην κυκλοφορία στο κέντρο του Αγρινίου (αντιδρομήσεις κλπ) κρίνονται ως επιτυχημένες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σημεία, που χρειάζονται επανεξέταση.

Αρκετοί πολίτες βρίσκουν ότι ένα τέτοιο σημείο, όπου εμφανίζεται δυσλειτουργία αρκετά συχνά, είναι το φανάρι που ρυθμίζει την κατεύθυνση από την Εθνικής Αντιστάσεως (Καρπενησίου) προς την Φιλελλήνων.

Στο σημείο πριν τις διαγραμμίσεις και τα φανάρια που μπήκαν επικρατούσε χάος, όμως τώρα συμβαίνει συχνά ένα «μπούκωμα» που φέρνει εκνευρισμό.

Τα αυτοκίνητα που έρχονται από τον παράδρομο, δίπλα από το μεγάλο σούπερ μάρκετ που υπάρχει στο σημείο, πολύ συχνά δεν χωράνε για να «στοιχηθούν» πίσω από το φανάρι που δείχνει προς την Φιλελλήνων, γιατί στη διαγράμμιση χωρούν με το ζόρι τρία αυτοκίνητα.

Αγρίνιο: Το φανάρι στην Εθνικής Αντιστάσεως που θέλει επανεξέτασηΌμως συχνά από τον μικρό αυτό δρόμο βγαίνουν- με πράσινο- προς τα δεξιά πέντε ή και παραπάνω αυτοκίνητα (και από το πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ) που φράζουν την κάθοδο της Φιλελλήνων, καθώς τα αυτοκίνητα που δεν θέλουν να στρίψουν προς Φιλελλήνων «κολλάνε» στην ουρά που έχει μείνει στον δρόμο! (φωτο)

Αυτό φέρνει εκνευρισμό, κάποιοι μπαίνουν ανάποδα στο ρεύμα και κάποιοι… αγνοούν το φανάρι, στρίβοντας με κόκκινο για να απεγκλωβιστούν!

Στο σημείο υπάρχει και πιάτσα ταξί αλλά και η έξοδος μιας μικρότερης οδού (Δελφών) λοξώς αριστερά, που στρίβουν και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Καλό θα είναι να εκτιμήσει κάποιος ειδικός ξανά την κατάσταση, γιατί στο σημείο πλην του κόμβου υπάρχει και μια μεγάλη τράπεζα αλλά και πολυκαταστήματα που φέρνουν πολλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα «για λίγο»…

 

Αγρίνιο: Το φανάρι στην Εθνικής Αντιστάσεως που θέλει επανεξέταση

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Τα σημερινά κρούσματα Covid-19 στην Αιτωλοακαρνανία – Σε 46 ανέρχονται οι νέοι θάνατοι στη χώρα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr