ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Στο Τμήμα δημοτικοί υπάλληλοι που πήγαν να αφαιρέσουν μπάρες (ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Στο Τμήμα δημοτικοί υπάλληλοι που πήγαν να αφαιρέσουν μπάρες (ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Στο Τμήμα δημοτικοί υπάλληλοι που πήγαν να αφαιρέσουν μπάρες (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο περιστατικό στην Οδό Ομήρου στο Αγρίνιο

Καθημερινός «Γολγοθάς» για γυναίκα με κινητικά προβλήματα – Παρέμβαση του Συλλόγου Α.με.Α. Αιτωλοακαρνανίας «Απόστολος Λουκάς»

Τον δικό τους «Γολγοθά» ανεβαίνουν καθημερινά στην πόλη του Αγρινίου, τα άτομα με αναπηρία.

Μία από τις περιπτώσεις αφορά γυναίκα που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και καλείται να διασχίζει την οδό Ομήρου, ένα στενάκι που οδηγεί στην Αγίου Χριστοφόρου και στην Σωκρατάκη. Στο σημείο τοποθετήθηκαν όπως βλέπετε -μετά από πρωτοβουλία ιδιώτη- και στις φωτογραφίες μπάρες με αποτέλεσμα τα Α.με.Α. να μην μπορούν να διέλθουν από το σημείο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατόπιν σχετικής καταγγελίας υπάλληλοι του Δήμου Αγρινίου πήγαν στο σημείο να ξηλώσουν τις μπάρες όμως κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα!

Σε καταγγελία προβαίνει η πρόεδρος του Συλλόγου Α.με.Α. Αιτωλοακαρνανίας «Απόστολος Λουκάς» Ελισάβετ Καραμπούλη αναφέροντας:

«Η παραλογία δεν έχει όρια! Σήμερα στον παρανόμως φραγμένο δρόμο από τριπλές σιδεριές (μπάρες),στην οδό Ομήρου στο Αγρίνιο, πήγε το συνεργείο του Δήμου Αγρινίου, να τις αφαιρέσει γιατί εμποδίζουν άτομα με αναπηρίες! Όμως κάποιοι νομίζουν ότι είναι ιδιοκτήτες του Δημοσίου δρόμου και κατήγγειλαν τους ανθρώπους του Δήμου! Έτσι πήγανε στο αυτόφωρο τους υπάλληλους του Δήμου! Άκουσον Άκουσον!  Ποιος νομίζει ότι είναι ο καθένας ,να απαγορεύει τη πρόσβαση και τη διάβαση συνανθρώπων μας και ατόμων με αναπηρία? Σε δημόσιο δρόμο, γιατί τον ενοχλούν οι περαστικοί, τα αμάξια, οι σαύρες, τα μηχανάκια, και οι άνθρωποι στην τελική! Το θέμα με τους υπαλλήλους λύθηκε απ’ τις Δημοτικές αρχές, και αφέθηκαν  ελεύθεροι! Αύριο όμως στις 8 πμ. θα βγουν οι σιδεριές απ’ το δρόμο παρουσία αστυνομίας, Δήμου, και δική μας παρουσίας!»

Εφημερίδα “Συνείδηση”

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr