ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Την προστάτιδά τους Αγία Ειρήνη τίμησαν οι απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας

Αγρίνιο: Την προστάτιδά τους Αγία Ειρήνη τίμησαν οι απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας

Αγρίνιο: Την προστάτιδά τους Αγία Ειρήνη τίμησαν οι απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας

Οι Απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου την Πέμπτη 5 Μαΐου  2022 στο παρεκκλήσιο της Αγίας Ειρήνης του Ι.Ν. Αγ Αντωνίου Αγρινίου, τίμησαν την προστάτιδάς τους Αγία Ειρήνη.

Τελέστηκε Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας. Ο Πανοσιολογιότατος Σιλουανός, εκπρόσωπος του Τοποτηρητή Μητροπολίτη Αιτωλίας κκ. Ιερόθεου, αναφέρθηκε στο βίο και τα μαρτύρια που υπέστη η Αγία για την Χριστιανική της πίστη. Ευχήθηκε υγεία και ευχαρίστησε τους εν ενεργεία και αποστρατεία αστυνομικούς για την κοινωνική τους προσφορά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης, ο Βουλευτής κ. Σπήλιος Λιβανός, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κ. Μαρία Παπαγεωργίου, Βασίλειος Φωτάκης, Γεώργιος Καραμητσόπουλος, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ακαρνανίας Α/Δ’ κ. Δημήτριος Γαλαζούλας, ο βοηθός Αστυν. Διευθυντή Α/Δ’ κ. Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, ο Διοικητής της Π.Υ. Αγρινίου Αντιπύραρχος Ευστράτιος Πετράκης, ο Επιλοχίας Γεώργιος Τσιάρας εκπρόσωπος του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, Διοικητές των υπηρεσιών, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων και πλήθος φίλων και μελών του Συνδέσμου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτριος Τσούνης, ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους, τόνισε την ιδιαίτερη αγάπη των Αποστράτων στην Προστάτιδα Αγία Ειρήνη. Ευχαρίστησε τον Διευθυντής της Δ.Α. Ακαρνανίας για την απόφασή του να επιδοθούν τα τιμητικά διπλώματα στους πρόσφατα αποστρατευθέντες στη γιορτή της Προστάτιδας.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η τιμητική διάκριση σε 16 πρόσφατα αποστρατευθέντες Αστυνομικούς με τιμητικές πλακέτες του Συνδέσμου για την ανιδιοτελή κοινωνική τους προσφορά και την άψογη εκτέλεση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων.

Αγρίνιο: Φωτίστηκε με προβολείς led το γήπεδο του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά – Θα τοποθετηθεί και χλοοτάπητας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr