ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Τι συζήτησε το Συντονιστικό του Δήμου για την πρόληψη και αντιμετώπιση πλημμυρών

Αγρίνιο: Τι συζήτησε το Συντονιστικό του Δήμου για την πρόληψη και αντιμετώπιση πλημμυρών

Αγρίνιο: Τι συζήτησε το Συντονιστικό του Δήμου για την πρόληψη και αντιμετώπιση πλημμυρών

Σε συντονισμό υπηρεσιών και φορέων για τη λήψη των αναγκαίων μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, προχώρησε το Συντονιστικό Τοπικό ‘Όργανο του Δήμου Αγρινίου.

Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο, παρουσία του δημάρχου Αγρινίου, του αντιδημάρχου Σωτήρη Κολοβού, του υποδιευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας Κ. Κακούση, του υποδιοικητή Τμήματος Αγρινίου Δ. Λαμπράκη, του διοικητή ΠΥ Αγρινίου Ι. Χασάνη, του δημοτικού συμβούλου Ν. Θεοδωρόπουλου, προέδρων Κοινοτήτων, φορέων και συλλόγων καθώς και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στην ανάγκη συντονισμού των υπηρεσιών για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων: «Η σωστή κατανομή των ρόλων στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και του τομέα ευθύνης είναι το πρωταρχικό μέλημα. Οι Υπηρεσίες του Δήμου είναι σε ετοιμότητα ώστε να λειτουργήσουν αποτελεσματικά».

Ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Σωτήρης Κολοβός ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη συνεργασία κατά την αντιπυρική περίοδο: «Ευχαριστώ προσωπικά όλους τους εμπλεκόμενους για την καλή συνεργασία καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού. Ήταν δύσκολη περίοδος καταφέραμε όμως να ανταπεξέλθουμε στα προβλήματα. Προσβλέπουμε στη συνέχιση της καλής συνεργασίας με όλους τους φορείς».

Ο Γιάννης Μόσχος νέος καλλιτεχνικός διευθυντής στο Εθνικό Θέατρο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr