ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Τι είπε ακροβάτης του τσίρκου για την τρομακτική του πτώση – «Ήθελε να εντυπωσιάσει»

Αγρίνιο: Τι είπε ακροβάτης του τσίρκου για την τρομακτική του πτώση – «Ήθελε να εντυπωσιάσει»

Αγρίνιο: Τι είπε ακροβάτης του τσίρκου για την τρομακτική του πτώση –  «Ήθελε να εντυπωσιάσει»

Ο ακροβάτης και ιδιοκτήτης του ιταλικού τσίρκου που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες παραστάσεις στο Αγρίνιο αναφέρθηκε στις συνέπειες (ευτυχώς, όχι ανεπανόρθωτες) της τρομακτικής του πτώσης,  στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου.

“Πονάω στη μέση, έχω μια μεγάλη μελανιά, όπως και στο χέρι μου. Μου δίνουν παυσίπονα. Πιστεύω ότι αύριο θα είμαι μια χαρά”, δήλωσε ο 44χρονος  ακροβάτης.

Υπάλληλος το τσίρκου, από την πλευρά του, όπως σημειώνει το newsit.gr,  περιέγραψε τη στιγμή του ατυχήματος, λέγοντας: “Ήταν αναστατωμένος, τρομαγμένος. Είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά τα νούμερα είναι πάρα πολύ επικίνδυνα. Έκανε παραπάνω από αυτό που χρειαζόταν να κάνει. Παραβίασε τον κανονισμό ασφαλείας που έχει η κατασκευάστρια εταιρεία του μηχανήματος και έπεσε. Πήγαινε πιο γρήγορα από ό,τι θα έπρεπε να πηγαίνει. Είχε πολύ κόσμο. Ήθελε να εντυπωσιάσει. Γλίστρησε και έπεσε”.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ