ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Θρήνος για την απώλεια του 40χρονου υπαλλήλου του ΚΕΠ Αθ. Τσαπατώρη

Αγρίνιο: Θρήνος για την απώλεια του 40χρονου υπαλλήλου του ΚΕΠ Αθ. Τσαπατώρη

Αγρίνιο: Θρήνος για την απώλεια του 40χρονου υπαλλήλου του ΚΕΠ Αθ. Τσαπατώρη

Θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε η δυσάρεστη είδηση ότι ο Αθανάσιος Τσαπατώρης, υπάλληλος του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Αγρινίου (ΚΕΠ) έφυγε σε ηλικία μόλις 40 χρόνων, από παθολογικά αίτια. 

Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον πρόωρο θάνατο του δημοτικού υπαλλήλου Αθανάσιου Τσαπατώρη:

«Η οικογένεια του Δήμου Αγρινίου θρηνεί τον χαμό ενός νέου ανθρώπου. Η απώλεια του Θανάση μας γεμίζει απέραντη θλίψη και στενοχώρια. Η σκέψη μας είναι κοντά στην οικογένεια του στην οποία και εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια μου».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Αθανάσιου Τσαπατώρη εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας.  Σε αυτήν αναφέρει:

Ο συνάδελφός μας Τσαπατώρης Αθανάσιος, που υπηρετούσε στο ΚΕΠ Αγρινίου, «έφυγε» από κοντά μας πρόωρα στις 18 Νοεμβρίου. Ήταν μόνο 40 ετών. Η είδηση του θανάτου, μας έχει συγκλονίσει όλους! Η ξαφνική απώλειά του, αφήνει κάθε συνάδελφο – συναδέλφισσα, που τον γνώρισε και συνεργάστηκε μαζί του, με βαθιά θλίψη και πένθος.

Το ΔΣ του Συλλόγου εκφράζει, τη θλίψη για την απώλειά του και απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους δικούς του ανθρώπους.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, στις 4.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.

Την Παρασκευή  19 Νοεμβρίου το ΚΕΠ στην  οδό Καραπαπά, όπου εργαζόταν ο εκλιπών,  θα παραμείνει κλειστό ως ένδειξη πένθους.

Οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται στο ΚΕΠ Αγίου Κωνσταντίνου και στα τηλ. 26413 60531και 60530.

Νέα μέτρα: Μόνο σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία θα μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι – Τι ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr