ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Συγκλονίζει το δράμα της 8χρονης που έχασε και τους δυο γονείς της μέσα 40 μέρες

Αγρίνιο: Συγκλονίζει το δράμα της 8χρονης που έχασε και τους δυο γονείς της μέσα 40 μέρες

Αγρίνιο: Συγκλονίζει το δράμα της 8χρονης που έχασε και τους δυο γονείς της μέσα 40 μέρες

Αντιμέτωπο με το πιο σκληρό πρόσωπο της μοίρας βρίσκεται οκτάχρονο κοριτσάκι από το Αγρίνιο που μέσα σε 40 ημέρες έχασε και τους δύο γονείς του.

Δεν είχαν προλάβει να στεγνώσουν τα δάκρυα για την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας και χθες το παιδάκι αντίκρισε τον πατέρα της να καταρρέει μέσα στο σπίτι τους. Η διακομιδή του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αγρινίου δεν είχε θετική έκβαση καθώς εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται για τον Ευθύμιο Κότσαλο, 49χρόνων, με καταγωγή από την Αγία Σοφία Θέρμου όπου και θα ψαλεί η Εξόδιος Ακολουθία στις 4 το απόγευμα (Ι.Ν. Αγίου Νικολάου).

Και το ερώτημα που εύλογα προκύπτει είναι ποιος θα φροντίσει τώρα την 8χρονη. Αμέσως μετά το τραγικό συμβάν πρόσωπα από το γειτονικό περιβάλλον, ελλείψει συγγενών, έσπευσαν  να συμπαρασταθούν στη μικρή και να την προσέξουν ενώ φιλοξενία της παρείχε και η νονά της.

Όπως συμβαίνει σε αντίστοιχα δυσάρεστα περιστατικά για την εξέλιξη ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας. Την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για το παιδί που, από τη μια στιγμή στην άλλη,  βρέθηκε απροστάτευτο ανέλαβαν οι κοινωνικοί λειτουργοί της Ομάδας Προστασίας Ανηλίκων του Δήμου Αγρινίου οι οποίοι δρομολόγησαν και “τρέχουν” μια σειρά από σύνθετες διαδικασίες. Στο πλευρό της 8χρονης βρίσκεται και το «Χαμόγελο του Παιδιού» για  να συνδράμει όπου κριθεί αναγκαίο, όπως είχε πράξει και πριν την απώλεια του πατέρας της.

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr