ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Η θεατρική κωμωδία “Ξε…μένουμε σπίτι” στις 29 Σεπτεμβρίου στο “Ελληνίς”

Αγρίνιο: Η θεατρική κωμωδία “Ξε…μένουμε σπίτι” στις 29 Σεπτεμβρίου στο “Ελληνίς”

Αγρίνιο: Η θεατρική κωμωδία “Ξε…μένουμε σπίτι” στις 29 Σεπτεμβρίου στο “Ελληνίς”

Η παράσταση “Ξε…μένουμε σπίτι”, μια σύγχρονη θεατρική κωμωδία που γράφτηκε στο ξεκίνημα της πρώτης καραντίνας θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου (21:00) στο θερινό δημοτικό κινηματογράφο “Ελληνίς” στο Αγρίνιο.

“Με πολύ κέφι και χιούμορ περνάνε επί σκηνής, όλα αυτά τα ευτράπελα που ζήσαμε περιμένοντας τον αόρατο εχθρό” αναφέρουν οι διοργανωτές.

Σε σχέση με τη δομή του έργου, οι ίδιοι εισημαίνουν ότι  “κινείται στα όρια της μαύρης κωμωδίας, της αρχαίας τραγωδίας και της σύγχρονης οικογενειακής σάτιρας”.

“Η πλοκή του έργου και οι διάλογοι είναι ευρηματικοί οι ανατροπές έρχονται η μία μετά την άλλη και τελικά βγάζουν άφθονο και αβίαστο γέλιο.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί με τη σειρά εμφάνισης:

Αριστοτέλης Χατζηδέλιος, Γεωργία Τριανταφύλλου, Ανδρέας Μουντούρης, Κατερίνα Κουτσικάκη, Φανή Κούστα, Γρηγόρης Χατζηδέλιος και Θανάσης  Παπασπύρου.

Φιλική συμμετοχή ο Παναγιώτης Σιάτρας

Κείμενα-Σκηνοθεσία: Λάζαρος Τσόλκας

Σκηνικά-κοστούμια: Ομάδα ΑΝ.ΘΕ.Α.

Όπως γίνεται γνωστό το έργο θα κάνει πρεμιέρα στον κινηματογράφο “Ελληνίς” και θα ενταχθεί στη θεατρική σεζόν 2022-23, για να το απολαύσουν όσο το
δυνατόν περισσότεροι θεατές.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων της πρεμιέρας, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν έγκαιρα κράτηση θέσεων, ενώ θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Για τις κρατήσεις κάντε κλικ εδώ: www.opentheater.gr

Έλενα Ράπτη: Ερωτευμένη ξανά; – Η κοινή εμφάνιση με τον Γιάννη Μπρατάκο στη ΔΕΘ

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ