ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Τέλος εποχής για το ιστορικό κρεοπωλείο “Βλάχος” στο κέντρο της πόλης

Αγρίνιο: Τέλος εποχής για το ιστορικό κρεοπωλείο “Βλάχος” στο κέντρο της πόλης

Αγρίνιο: Τέλος εποχής για το ιστορικό κρεοπωλείο “Βλάχος” στο κέντρο της πόλης

Τέλος εποχής για το ιστορικό κρεοπωλείο “Βλάχος” στο κέντρο του Αγρινίου. Με μια συγκινητική ανακοίνωση οι άνθρωποι της επιχείρησης ευχαριστούν καταναλωτικό κοινό και προμηθευτές.

“Είμαστε ευτυχείς που ο Θεός μας αξίωσε να ολοκληρώσουμε πλήρως τον επαγγελματικό μας κύκλο αντιμετωπίζοντας με αξιοπρέπεια όλες τις επιχειρηματικές αλλαγές που έγιναν μέσα σε αυτή την μακρόχρονη πορεία…”, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ιδιοκτήτες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Μετά από σχεδόν 80 χρόνια επιχειρηματικής πορείας, αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε ότι το ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΒΛΑΧΟΣ διακόπτει οριστικά την λειτουργία του, σήμερα 25 Φεβρουαρίου 2023 λόγω συνταξιοδότησης.

Ολοκληρώνουμε τον κύκλο μας με συγκίνηση αλλά κυρίως, γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την διαχρονική αγάπη και προτίμηση που μας δείξατε, για τις όμορφες φιλίες που δημιουργήσαμε, για τις πολύτιμες ανθρώπινες σχέσεις που αναπτύξαμε.

Είμαστε ευτυχείς που ο Θεός μας αξίωσε να ολοκληρώσουμε πλήρως τον επαγγελματικό μας κύκλο αντιμετωπίζοντας με αξιοπρέπεια όλες τις επιχειρηματικές αλλαγές που έγιναν μέσα σε αυτή την μακρόχρονη πορεία και δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες και τους προμηθευτές.

Επιλέγοντας πάντα εκλεκτά ντόπια κρέατα για τους πελάτες μας, θεωρούμε ιδιαίτερη τιμή για εμάς ότι καταφέραμε να αναθρέψουμε πολλές γενιές Αγρινιωτών και να μεταλαμπαδεύσουμε την αγάπη μας για την ποιότητα στο οικογενειακό σας τραπέζι.

Σας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς που μας τιμήσατε και μας στηρίξατε όλα αυτά τα χρόνια.

Η επιχείρηση διατίθεται για πώληση και το ακίνητο για ενοικίαση και ευχόμαστε όποιος μας διαδεχθεί να έχει την ίδια καλή τύχη με εμάς”.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ