ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑγρίνιο: Τα μυστήρια των …κάδων συνεχίζονται!

Αγρίνιο: Τα μυστήρια των …κάδων συνεχίζονται!

Αγρίνιο: Τα μυστήρια των …κάδων συνεχίζονται!

Όλο και πιο πολύ ρέπουν προς το τραγελαφικό οι καταστάσεις που βιώνει το Αγρίνιο με τους… κάδους του! Η ατιμωρησία και το θράσος, βλέπετε, οδηγούν από το τραγικό στο μοιραίο και τούμπαλιν.

Την ώρα που γράφαμε χθες στο sinidisi.gr  για το θέμα που προέκυψε στα γηπεδάκια του Αγίου Χριστοφόρου υπήρχαν παράλληλες εξελίξεις. Κάποιοι είχαν (σ.σ. αμέσως μόλις το θέμα πήρε δημοσιότητα…) πάει και είχαν… αποκαθηλώσει τον κάδο, μόνο που δεν ήταν υπάλληλοι του Δήμου Αγρινίου. Οι τελευταίοι είχαν μεταβεί στο σημείο για να δουν τι θα κάνουν και είχαν βρει τον κάδο κατεβασμένο!
Κάτι που σημαίνει ότι κάποιοι συμπολίτες μας εκτέθηκαν από την δημοσιότητα. Το οποίο με την σειρά του σημαίνει ότι ίσως να είναι γνωστοί ή να έχουν δικούς τους ανθρώπους που είναι γνωστοί στο Αγρίνιο. Αλλά θα τα βρει η Αστυνομία αυτά.

Παράλληλα, ανάλογες κινήσεις υπήρξαν χθες το βράδυ και στο Δεύτερο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου. Πολίτης επικοινώνησε για να μας μεταφέρει τα εξής: «Στο σημείο, εδώ και δύο εβδομάδες συχνάζουν περίεργες φυσιογνωμίες, οι οποίες έχουν βάλει στόχο τον κάδο απορριμμάτων έξω από αυτό, αργά την νύχτα, για να μην γίνονται αντιληπτοί από τους ενοίκους των πολυκατοικιών! Οι εν λόγω κύριοι, έχουν κάψει και καταστρέψει μέχρι στιγμής δυο κάδους, με τον δήμο να έχει αλλάξει ήδη τον έναν».

Η απορία βέβαια (και του συμπολίτη που επικοινώνησε) είναι πως γίνεται κάτι να συμβαίνει επαναλαμβανόμενα κάθε βράδυ και να μην βρίσκεται ένα μοτίβο για να αποτραπεί η πράξη!

Πραγματικά απίθανες καταστάσεις. Η αδυναμίας μας ολόκληρης πόλης να τα βάλει με λίγους νεαρούς που έχουν… φετίχ με τους κάδους είναι για γέλια και για κλάματα!

*Φωτογραφία αρχείου

Αγρίνιο: Κάποιοι ανοίγουν αυθαίρετα τις βάνες ποτίσματος σε κοινόχρηστους χώρους

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ