Αγρίνιο: Τα ηλεκτρικά ποδήλατα του Δήμου ξανά στη διάθεση του κοινού από Δευτέρα - Τι συστήνεται στους γονείς

Τα κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα του Δήμου Αγρινίου θα είναι και πάλι, δωρεάν, στη διάθεση των δημοτών και των επισκεπτών από την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023.

podilata2

Τα κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα του Δήμου Αγρινίου θα είναι και πάλι, δωρεάν, στη διάθεση των δημοτών και των επισκεπτών από την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα θα είναι διαθέσιμα από τις 07:30 έως 21:30, από Δευτέρα έως Σάββατο, στους σταθμούς:

1.      Οδός Πολυζωίδη (Δικαστήρια)

2.      Έναντι Αρχαιολογικού Μουσείου

3.      Οδός Καλλέργη 5 (Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία)

4.      Οδός Β. Σκιαδά 1 (Πλατεία Άρη Βελουχιώτη)

5.      Πλησίον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου

6.      Στον Περιβάλλοντα Χώρο του Πανεπιστημίου

7.      Οδός Γούναρη 45 (έμπροσθεν γηπέδων μπάσκετ)

8.      Συμβολή των οδών Γρίβα και Παναγοπούλου

Οι πολίτες μπορούν να κάνουν χρήση μέσω της εφαρμογής Agrinio Bikes, η οποία είναι διαθέσιμη σε iOS και Android, είτε με τη χρήση της ηλεκτρονικής RFID κάρτας.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο agrinio.easybike.gr.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των σταθμών παρακαλούνται οι πολίτες να δείξουν τη δέουσα προσοχή αλλά και σεβασμό στη δημόσια περιουσία.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι γονείς καθώς σημειώθηκαν πολλά περιστατικά με ανήλικους που χρησιμοποίησαν ποδήλατα κάνοντας χρήση του κινητού τηλεφώνου των γονέων.

Υπενθυμίζουμε ότι η χρήση επιτρέπεται μόνο από 18 ετών και άνω και αποκλειστικά από τον κάτοχο της εφαρμογής ή κάρτας RFID.

Επίσης, θα πρέπει οι πολίτες να ενημερώνονται για τους όρους χρήσης και κυρίως την κατάσταση των ποδηλάτων πριν τη χρήση καθώς μπορεί να προξενήθηκε ζημία από τον προηγούμενο ενοικιαστή και να υφίσταται επικινδυνότητα.

Ηλιακοί και φωτοβολταϊκά στις πολυκατοικίες: Ανησυχούν οι ιδιοκτήτες και στην Αιτωλοακαρνανία