ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Τα Χριστούγεννα έρχονται! Φωταγωγήθηκε το δένδρο στην πλατεία Δημοκρατίας

Αγρίνιο: Τα Χριστούγεννα έρχονται! Φωταγωγήθηκε το δένδρο στην πλατεία Δημοκρατίας

Αγρίνιο: Τα Χριστούγεννα έρχονται! Φωταγωγήθηκε το δένδρο στην πλατεία Δημοκρατίας

Αγρίνιο: Τα Χριστούγεννα έρχονται! – Φωταγωγήθηκε το δένδρο στην πλατεία Δημοκρατίας

Και επίσημα σε εορταστικό κλίμα βρίσκεται από σήμερα το βράδυ το Αγρίνιο, αφού λίγα λεπτά μετά τις 7.00 φωταγωγήθηκε το δέντρο που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας ενώ ακολούθησε συναυλία από τη Σχολή Σύγχρονου τραγουδιού του Ωδείου της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, μετρώντας ανάποδα, φωταγώγησε το δέντρο και ευχήθηκε σε όλους υγεία και ελπίδα, ενώ ειδική αναφορά έκανε στα παιδιά, αφού τα θεωρεί ελπίδα του τόπου, με την ατμόσφαιρα του Αγρινίου να γίνεται πιο «ζεστή» και ευδιάθετη.

Με το άναμμα του δένδρου ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις! Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε ανοικτούς χώρους.

Μεταξύ των πολλών άλλων εκδηλώσεων που εντάσσονται στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του δήμου έχει προγραμματίσει για την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου συναυλία με τους STAVENTO & την Ήβη Αδάμου, την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου συναυλία με τους «Εlectrorocktrio TKG», την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου το 3ο Αgrinio Santa Run και live  οι Blues Diaries.

Συνολικά έχουν προγραμματίσει περίπου 60 εκδηλώσεις με τη συμμετοχή φορέων συλλόγων, ωδείων και σχολείων.

Να υπενθυμίσουμε πως ήδη λειτουργεί η «Μαγική Αυλή» στο παρκινγκ στα πρώην σφαγεία με παγοδρόμιο και πολλά παιχνίδια, ενώ στην πλατεία Δημοκρατίας έχει στηθεί ένας οικίσκος που θα φιλοξενεί τα φιλανθρωπικά μπαζάρ!

Διαφορετικά φέτος Χριστούγεννα: Τα μέτρα που ισχύουν για καταστήματα, εστίαση, εκκλησίες και μετακινήσεις

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr