ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Συστράτευση για προσφυγή ενάντια στη μεταφορά του Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας στην Πάτρα

Αγρίνιο: Συστράτευση για προσφυγή ενάντια στη μεταφορά του Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας στην Πάτρα

Αγρίνιο: Συστράτευση για προσφυγή ενάντια στη μεταφορά του Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας στην Πάτρα

Εξελίξεις στο ζήτημα της προσπάθειας αποτροπής της μεταφοράς από το Αγρίνιο στην Πάτρα του Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου.

Στο κάλεσμα φιλολόγων και Β’ ΕΛΜΕ για συστράτευση με στόχο να αποτραπεί μέσω της νομικής οδού η μεταφορά του πανεπιστημιακού τμήματος  υπήρξε αντραπόκριση.

Διαβάστε το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας “Συνείδηση” για το θέμα με τίτλο: Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας: «Η προσφυγή πρέπει να γίνει με το δήμο μαζί μας»

Στην πρωτουβούλια με στόχο να αρθεί η “αδικία” σε βάρος του Αγρινίου συμμετέχουν, μεταξύ άλλων,  ο δήμαρχος της πόλης και το δικηγορικό γραφείο Βαμβακά.

Την εξέλιξη γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο Ευθύμιος Αδάμης, μέλος του Συνδέσμου Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος αναφέρει:

“Ο κύβος ερρίφθη! Προσφυγή! Ο Δήμαρχος Αγρινίου, το δικηγορικό γραφείο Βαμβακά, η ΕΛΜΕ, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων σηματοδοτούν την επίσημη έναρξη του κοινού αγώνα! Τον αγώνα πλαισιώνουν ο κ Τραπεζιώτης, η ΕΜΑ, η Αρχαιολογική Εταιρεία Θεστιέων και πλήθος πολιτών! Η πόλη δικαιούται και θα διεκδικήσει με την συνδρομή όλων μας το μέλλον της. Συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που αναλαμβάνουν το βαρύ χρέος της διεκδίκησης και της τελικής δικαίωσης… Η αδικία δεν θα περάσει!”

Κ. Λύρος: Προτεραιότητά μας η Παιδεία – Σε σχολεία του Μεσολογγίου και του Αιτωλικού ο δήμαρχος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ