ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Συνεδρίασε το Συντονιστικό για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμύρες (εικόνες – video)

Αγρίνιο: Συνεδρίασε το Συντονιστικό για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμύρες (εικόνες – video)

Αγρίνιο: Συνεδρίασε το Συντονιστικό για την αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμύρες (εικόνες – video)

Παρουσία πρόεδρων Κοινοτήτων και υπηρεσιακών στελεχών συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγρινίου με θέμα: «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επανέλαβε τη σημασία του συντονισμού δράσεων όλων των εμπλεκόμενων φορέων στην αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, ζητήματα σχετικά με την ετοιμότητα των υπηρεσιών που εμπλέκονται σε δράσεις πολιτικής προστασίας (συντήρηση εξοπλισμού και μηχανημάτων, ανάθεση και καταμερισμός αρμοδιοτήτων, εξουσιοδοτικές πράξεις, κλπ).

Επίσης η διασφάλιση της επικοινωνίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και οργάνων, η συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο εντός της επικράτειας του Δήμου, με έμφαση στο αγροτικό οδικό δίκτυο.

Δείτε εικόνες από τη συνεδρίαση:

Αγρίνιο: Έληξε ο …αποκλεισμός στην οδό Μεσολογγίου – Στο χώρο των πρώην Καπναποθηκών Ηλιού μετατοπίστηκε ο φράχτης (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ