Αγρίνιο: Συναυλία - γιορτή με την Ελένη Βιτάλη στην «Ανδρομέδα»

Η φωνή της Ελένης Βιτάλη έχει σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι

vitali-andromeda

Η Ελένη Βιτάλη και οι Τζουμ έρχονται στη Μουσική Σκηνή «Ανδρομέδα» στο Αγρίνιο, την Παρασκευή 12 Απριλίου, για μια μοναδική συναυλία!

Στην πολύχρονη πορεία της υπηρέτησε σχεδόν κάθε έκφραση του: από δημοτικά και λαϊκά ως πιο ηλεκτρικά ακούσματα, πάντα με την ίδια χαρακτηριστική αλήθεια και συγκίνηση.

Μια συναυλία-γιορτή έρχεται στην «Ανδρομέδα» την Παρασκευή 12 Απριλίου, να συνοψίσει με τον πιο περιεκτικό τρόπο αυτή την μοναδική πορεία στο τραγούδι, τους «Δρόμους που αγάπησε» και τραγούδησε. Μια βραδιά - αναδρομή σε τραγούδια απ’ όλη την προσωπική της διαδρομή, αλλά και τραγούδια σταθμούς από άλλους Έλληνες συνθέτες και τραγουδοποιούς.

Την Ελένη Βιτάλη πλαισιώνουν οι δυναμικοί και ανατρεπτικοί Τζουμ, που με τις φρέσκιες ενορχηστρώσεις τους και τη σύγχρονη ματιά τους μπορούν να ξεσηκώσουν και το πιο δύσκολο κοινό και κλέβουν τις εντυπώσεις με τη φωνή του Νίκου Ξύδη.

Μαζί με την Ελένη και όλοι εμείς που θα πάρουμε μαζί της την «Ταχεία» για «Άλλες πολιτείες», σε μια «Κιβωτό», με όσα έμειναν στον χρόνο και αξίζει να τραγουδηθούν.

Παίζουν οι μουσικοί:

Νίκος Σαμαράς – μπουζούκι, τζουρά, τρομπέτα

Δημήτρης Σίντος – πιάνο, μπάσο

Νίκος Ξύδης – κιθάρα

Θάνος Τσελεμπής - τύμπανα

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Ξύδης

Ηχοληψία: Νίκος Λαγός

Οργάνωση παραγωγής: Cricos

Info:

H Ελένη Βιτάλη και οι Τζουμ στη Μουσική Σκηνή «Ανδρομέδα»

Γ. Ρίτσου 16, Αγρίνιο

Παρασκευή 12/4/24

Ώρα έναρξης: 22.00

Πληροφορίες - Κρατήσεις:

Τηλ. 26410 58830, 6984060047