ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Συνάντηση Παπαναστασίου – Τριαντόπουλου – Στο επίκεντρο οι περιοχές του Δήμου που επλήγησαν

Αγρίνιο: Συνάντηση Παπαναστασίου – Τριαντόπουλου – Στο επίκεντρο οι περιοχές του Δήμου που επλήγησαν

Αγρίνιο: Συνάντηση Παπαναστασίου – Τριαντόπουλου – Στο επίκεντρο οι περιοχές του Δήμου που επλήγησαν

Με τον κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Ο κ. Τριαντόπουλος ενημερώθηκε διεξοδικά  από τον Γιώργο Παπαναστασίου για τις τεράστιες καταστροφές που έχουν υποστεί όλες οι Δημοτικές Ενότητες Αγρινίου.

Έγινε εκτενής αναφορά στα έργα αποκατάστασης, ενώ ο Δήμαρχος Αγρινίου περιέγραψε τη σημερινή κατάσταση των περιοχών που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

«Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Τριαντόπουλο κατά την οποία επιβεβαιώσαμε ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη να συνεχιστεί η στήριξη μέχρι την τελική αποκατάσταση των καταστροφών.

Εξήγησα στον Υφυπουργό ότι οι συμπολίτες μας υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία.

Συμφωνήσαμε στην επίσπευση των διαδικασιών προκειμένου να εκταμιευτούν οι αναγκαίοι πόροι», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγρινίου Δημήτρης Τζιώλης και η προϊσταμένη ΤΥ Δώρα Τσιλιγιάννη.

Αγρίνιο: Συνάντηση Παπαναστασίου - Τριαντόπουλου - Στο επίκεντρο οι περιοχές του Δήμου που επλήγησαν

Αστακός – Αγρίνιο – Καρπενήσι – Λαμία: «Μπρος» για τις μελέτες

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ