ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Με τον νέο διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Χριστόφορο Μπόκα συναντήθηκε ο δήμαρχος

Αγρίνιο: Με τον νέο διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Χριστόφορο Μπόκα συναντήθηκε ο δήμαρχος

Αγρίνιο: Με τον νέο διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Χριστόφορο Μπόκα συναντήθηκε ο δήμαρχος

Με τον νέο διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας συναντήθηκε ο δήμαρχος στο Αγρίνιο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Γιώργος Παπαναστασίου ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Χριστόφορο Μπόκα για την ανάληψη των διευρυμένων καθηκόντων του.

«Ο Περιφερειακός Διοικητής Δυτ. Ελλάδας έχει υπηρετήσει σε επιτελικές θέσεις με επιτυχία και έχει διαγράψει μια σημαντική διαδρομή στην καριέρα του. Είναι ένα άξιο και ικανότατο στέλεχος του Πυροσβεστικού Σώματος. Με το Χριστόφορο Μπόκα μας συνδέουν στενοί δεσμοί και είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που τον υποδέχομαι στο Δημαρχείο Αγρινίου»”, σημείωσε ο δήμαρχος Αγρινίου.

Ο κ. Μπόκας ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αγρινίου και αναφέρθηκε στο σχέδιο δράσης για την αντιπυρική περίοδο: «Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά επισκέπτομαι τον δήμαρχο Αγρινίου. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τον καλύτερο δυνατό συντονισμό και τη λήψη μέτρων πρόληψης για την αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών ενόψει αντιπυρικής περιόδου».

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr