ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΑγρίνιο: Συνάντηση δημάρχου με Μπελεβώνη και Σωτηρόπουλο – “Προσβλητική” για την πόλη η δυσφήμιση του Παναιτωλικού

Αγρίνιο: Συνάντηση δημάρχου με Μπελεβώνη και Σωτηρόπουλο – “Προσβλητική” για την πόλη η δυσφήμιση του Παναιτωλικού

Αγρίνιο: Συνάντηση δημάρχου με Μπελεβώνη και Σωτηρόπουλο – “Προσβλητική” για την πόλη η δυσφήμιση του Παναιτωλικού

Συνάντηση στο Αγρίνιο με εκπροσώπους του Παναιτωλικού πραγματοποίησε ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση , τις εξελίξεις που αφορούν στην  εκδίκαση  υπόθεσης του Παναιτωλικού από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ  συζήτησαν ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός Γ. Μπελεβώνη και το μέλος του Δ.Σ. Γ. Σωτηρόπουλο.

«Καθαρή απόφαση για μια καθαρή ομάδα. Αυτό περιμένει το Αγρίνιο, αυτό περιμένουν οι πολίτες, αυτό ζητούν οι φίλαθλοι. Δικαιοσύνη για έναν ιστορικό σύλλογο που πορεύτηκε με ακεραιότητα και κατέκτησε τίτλους και δόξα, δημιουργώντας φίλους και οπαδούς.

Η διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη δεν αρμόζει στη φιλοσοφία του Συλλόγου και  αδικεί τον κόσμο του αλλά τις πολυετείς προσπάθειες της Διοίκησης.

Οποιαδήποτε απόπειρα δυσφήμησης  της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  είναι τουλάχιστον προσβλητική όχι μόνο για τον σύλλογο αλλά για το σύνολο της πόλης.

Σεβασμός στα 96 χρόνια ιστορίας, επιτυχίας και απόλυτα έντιμης διαδρομής.

Ο Παναιτωλικός θα συνεχίσει  «Ψηλά και δυνατά», όπως αξίζει στο σύμβολο της πόλης», δήλωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ισόβια και 15 χρόνια στους κατηγορούμενους – Χειροκροτήματα στο δικαστήριο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ