ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Συμβάσεις για δημοτικό φωτισμό συνολικής αξίας 700.000 ευρώ – Η ανάρτηση του Δημάρχου

Αγρίνιο: Συμβάσεις για δημοτικό φωτισμό συνολικής αξίας 700.000 ευρώ – Η ανάρτηση του Δημάρχου

Αγρίνιο: Συμβάσεις για δημοτικό φωτισμό συνολικής αξίας 700.000 ευρώ – Η ανάρτηση του Δημάρχου

Στην υπογραφή δύο συμβάσεων για την αναβάθμιση και επέκταση του δικτύου δημοτικού φωτισμού προχώρησε ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Αγρινίου: 

Συγκεκριμένα τα έργα είναι : “Αρση επικινδυνότητας & αντικατάσταση εναέριων δικτύων (Β’ ΦΑΣΗ), (Λεπενού, Παναιτώλιο κ.λ.π.)», προϋπολογισμού 349.999,99 €.

Οι παρεμβάσεις αφορούν στην αντικατάσταση των παλαιών εναερίων δικτύων και Φωτιστικών Σωμάτων στους κεντρικούς δρόμους των Κοινοτήτων Λεπενούς και Παναιτωλίου, την τοποθέτηση νέων ιστών φωτισμού ύψους και νέων φωτιστικων LED υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης και φωτεινότητας καθώς και αντικατάσταση των παλαιών ιστών στην κεντρική οδό της Παραβόλας.

Η σύμβαση για την « Επέκταση δικτύων Δημοτικού Φωτισμού & αποκατάσταση / Αναβάθμιση παλαιών & κατεστραμμένων δικτύων ιστών φωτισμού 2022”, προϋπολογισμού 350.000,00 €, προβλέπει μεταξύ άλλων την αντικατάσταση των ιστών και των Φωτιστικών Σωμάτων με φωτιστικά LED υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης, την κατασκευή νέου υπογείου Δικτύου και την τοποθέτησή νέων Φωτιστικών Σωμάτων στην οδό Αγ. Ιωάννη Ρηγανά στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών, την κατασκευή νέου υπογείου δικτύου στην Τ.Κ. Νεάπολης.

«Συνεχίζουμε την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου.

Με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις απαντάμε σε όλα τα αιτήματα των συνδημοτών μας», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου: 

 

Αγρίνιο: Επιστρέφει ξανά στον “Ελληνίς” η ταινία της Barbie (βίντεο)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ