ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑγρίνιο: Συλλήψεις αποκλειστικά μανάδων ανηλίκων παραβατικών! Ούτε ενός πατέρα!

Αγρίνιο: Συλλήψεις αποκλειστικά μανάδων ανηλίκων παραβατικών! Ούτε ενός πατέρα!

Αγρίνιο: Συλλήψεις αποκλειστικά μανάδων ανηλίκων παραβατικών! Ούτε ενός πατέρα!

Η είδηση δεν είναι πρωτοφανής, κάθε άλλο: ανήλικοι ρομά λήστεψαν 13χρονο στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου στις 9.30 το βράδυ. Ένας 15χρονος και άλλοι πέντε κάτω των 12 (!), χτύπησαν έναν 12χρονο και του άρπαξαν το τσαντάκι που περιείχε κινητό τηλέφωνο και ένα άρωμα.

Η ομάδα ΔΙΑΣ τους έπιασε όλους, ο 15χρονος συνελήφθη, τα μικρότερα παιδιά όχι λόγω ηλικίας. Συνελήφθησαν πέντε μητέρες για παραμέληση εποπτείας και σχηματίστηκαν οι σχετικές δικογραφίες για να αναλάβει η Δικαιοσύνη αλλά ούτε ένας πατέρας!

Έγιναν ένα σωρό αναρτήσεις με επίκεντρο το “θα μπορούσαν να είναι οποιαδήποτε παιδιά” και άλλες παρόμοιες.

Πόσα ανήλικα παιδιά μη ρομά, όμως, έχουν ληστέψει ομαδικά, σαν αγέλη, άλλα παιδιά εδώ και 30 χρόνια; Πότε έχουν ληστευθεί τσιγγανάκια από παιδιά “μπαλαμών”; Πόσες επιθέσεις έχουμε από παιδιά ρομά σε παιδιά ρομά με κίνητρο την ληστεία; Το αντίστροφο φαινόμενο είναι καθημερινό σχεδόν!

Και κάτι άλλο με τους αριθμούς. Ο λόγος που δεν συνελήφθησαν πατεράδες είναι ότι δεν δηλώνονται! Γιατί; Λόγω επιδομάτων, είναι αλλιώς τα επιδόματα αν η οικογένεια είναι μονογονεϊκή…

Το αποτέλεσμα είναι να δηλώνονται μόνο μητέρες! Ε, αυτό έχει μετρηθεί, στις ΗΠΑ.

Ακτιβιστές λένε ότι στην μαύρη κοινότητα πάνω από το 60% των παιδιών ζει χωρίς πατέρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μεγάλωμά τους…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Τα μέτρα για την “βία των γηπέδων” είναι μακριά νυχτωμένα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ