ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου κατά της συμφωνίας για τις βάσεις του ΝΑΤΟ

Αγρίνιο: Συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου κατά της συμφωνίας για τις βάσεις του ΝΑΤΟ

Αγρίνιο: Συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου κατά της συμφωνίας για τις βάσεις του ΝΑΤΟ

Με συνθήματα όπως “Έξω η Ελλάδα από τα ιμπεριαλιστικά σφαγεία!” και “Να αποσυρθεί τώρα η συμφωνία για τις βάσεις!” το Εργατικό Κέντρο απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε για την Πέμπτη 12 του Μάη στην πλατεία Δημάδη.

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου

Η Κυβέρνηση της ΝΔ τρέχει να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή την κατάπτυστη Συμφωνία για τις βάσεις που μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα απέραντο αμερικανοΝΑΤΟικό ορμητήριο, βάζοντας τον λαό μας σε νέες περιπέτειες και κινδύνους. Δεν φτάνει που πληρώνουμε τις συνέπειες των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών με πανάκριβα προϊόντα και ρεύμα-αέριο φωτιά, εμπλέκουν περισσότερο το λαό μας στα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην αντιπαράθεση με την Κίνα και τη Ρωσία για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και των δρόμων μεταφοράς.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ

12 ΜΑΗ ΣΤΙΣ 7:30 μμ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΔΗ

Μαζικά οι εργαζόμενοι να απαιτήσουμε απεμπλοκή της Ελλάδας από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και ανταγωνισμούς.

Μπροστά σε αυτές τις επικίνδυνες εξελίξεις το Ε.Κ.Α. καλεί τους εργαζόμενους να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο τον αγώνα τους ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της εμπλοκής στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Να διεκδικήσουμε ακόμη πιο μαζικά και μαχητικά:

• Να ακυρωθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις.

• Να κλείσουν άμεσα οι βάσεις στη Σούδα, στην Αλεξανδρούπολη, στο Στεφανοβίκειο και στη Λάρισα, να κλείσουν άμεσα όλες οι ευρωατλαντικές υποδομές, να μη χρησιμοποιηθεί καμιά για τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

• Να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με οποιαδήποτε μορφή και πρόσχημα!

Ο λαός έχει τη δύναμη με την πάλη του να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις. Να συμβάλλει ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την πραγματική ειρήνη, τη φιλία, την αλληλεγγύη, τις σχέσεις αμοιβαίου οφέλους με άλλους λαούς.

Το Ε.Κ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τις γυναίκες, τα λαϊκά στρώματα να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο που διοργανώνει ενάντια στην ελληνοαμερικάνικη συμφωνία στις 12 ΜΑΗ στην πλατεία Δημάδη στις 7:30 μμ.

Αμφιλοχία: Συνεδρίασε το Συντονιστικό του Δήμου ενόψει αντιπυρικής περιόδου 2022

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →