ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρίνιο: Συγκίνηση στην κηδεία της Ελένης Παπαχρήστου, αδελφής του Μητροπολίτη Κοσμά (εικόνες-βίντεο)

Αγρίνιο: Συγκίνηση στην κηδεία της Ελένης Παπαχρήστου, αδελφής του Μητροπολίτη Κοσμά (εικόνες-βίντεο)

Αγρίνιο: Συγκίνηση στην κηδεία της Ελένης Παπαχρήστου, αδελφής του Μητροπολίτη Κοσμά (εικόνες-βίντεο)

Με συγκίνηση και αναφορές στο κοινωνικό της έργο αποχαιρέτησαν την Ελένη Παπαχρήστου, αδελφή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, όσοι βρέθηκαν το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Αγρίνιο όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία.

Η 78χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της από τον κορωνοϊό μετά από νοσηλεία στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου μεταφέρθηκε στις 2 Δεκέμβριου 2021, όταν ο αδερφός είχε διακομισθεί στον “Ευαγγελισμό” χτυπημένος από την ίδια νόσο.

Στη βοήθεια που προσέφερε απλόχερα σε εκείνους που την είχαν ανάγκη και στο γεγονός ότι επρόκειτο για ένα βαθιά πνευματικό άνθρωπο εστίασαν όσοι δέχθηκαν να μιλήσουν στους δημοσιογράφους για την απώλειά της, ανάμεσά τους και ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Κώστας Καλαντζής. Ρωτήθηκαν, ωστόσο, και για το θέμα του μη εμβολιασμού της.

Ευλογημένο χαρακτήρισε το σπίτι στο οποίο έζησε η Ελένη Παπαχρήστου ο πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Επιφάνιος Καραγεώργος και ευχήθηκε υγεία στο Μητροπολίτη Κοσμά, το “μεγάλο απόντα” της θρησκευτικής συναθροίσεως,  όπως σημείωσε με συγκίνηση.

Ελένη Παπαχρήστου
Η αείμνηστη αδελφή του Μητροπολίτη Κοσμά, Ελένη Παπαχρήστου

Αγρίνιο: “Έφυγε” ο δικηγόρος Δημήτρης Τσιμπούκης μετά από σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr