ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Συγκινεί η εκδημία του π. Χριστοφόρου Δαβράζου που νόσησε από κορωνοϊό – Συλλυπητήρια του Συλλόγου Πολυτέκνων

Αγρίνιο: Συγκινεί η εκδημία του π. Χριστοφόρου Δαβράζου που νόσησε από κορωνοϊό – Συλλυπητήρια του Συλλόγου Πολυτέκνων

Αγρίνιο: Συγκινεί η εκδημία του π. Χριστοφόρου Δαβράζου που νόσησε από κορωνοϊό  – Συλλυπητήρια του Συλλόγου Πολυτέκνων

Την τελευταία του πνοή άφησε στη ΜΕΘ Covid-19 σε ηλικία 71 χρόνων ο συνταξιούχος ιερέας π. Χριστόφορος Δαβράζος  οποίος  υπήρξε εφημέριος  του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου στο Καινούργιο Αγρινίου, προκαλώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων τον οποίον υπηρέτησε από τη θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο π. Χριστόφορος Δαβράζος προστέθηκε στη λίστα με τους ανθρώπους που έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας των επιπτώσεων του κορωνοϊού. Συγκίνηση προκάλεσε η δυσάρεστη είδηση τόσο στην περιοχή που ασκούσε τα καθήκοντά του ως εφημέριος όσο και στο Σύλλογο Πολυτέκνων του Αγρινίου.

Στην ανακοίνωση του Σύλλόγου Πολυτέκνων Αγρίνιου και Περιχώρων αναφέρεται:

“Με την είδηση της προς ΚΥΡΙΟΝ εκδημίας του αειμνήστου  πατρός Χριστοφόρου Δαβράζου, ο οποίος υπηρέτησε ως μέλος του Διοικητικού μας Συμβουλίου επί σειρά ετών με εξαίρετο και υποδειγματικό τρόπο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνήλθε εκτάκτως σήμερα Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 και ώρα 19.00 στα γραφεία του Συλλόγου μας και  ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε να εκφράσει στην οικογένειά του τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Αντί στεφάνου να καταθέσει σεβαστό χρηματικό ποσό στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καινουρίου στον οποίο υπηρέτησε ως Λειτουργός  ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ επί πολλά έτη.

Να ευχηθεί ολόψυχα όπως Ο ΚΥΡΙΟΣ της ζωής και του θανάτου αναπαύσει την ψυχή του εις χώρα ζώντων.

Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο και να επιδοθεί στην οικογένεια του”.

Ο πρόεδρος

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΤΑΟΥΛΑΣ

Ο γεν.  γραμματέας

ΚΩΝ. ΚΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

Μάριος Σαλμάς: Ζήτησα την απομάκρυνση του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου – Νέος θάνατος στη ΜΕΘ Covid-19

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr