ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρίνιο: Συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι (εικόνες)

Αγρίνιο: Συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι (εικόνες)

Αγρίνιο: Συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας πραγματοποίησαν οι συνταξιούχοι (εικόνες)

Συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης (14.12.21) συνταξιούχοι της Αιτωλοακαρνανίας στο πλαίσιο κινητοποίησης με πανελλαδικό χαρακτήρα.

Κύρια αιτήματα των συνταξιουχικών οργανώσεων είναι η χορήγηση της 13ης και 14ης σύνταξης με παράλληλη αύξηση όλων των συντάξεων για την αντιμετώπιση του κύματος ακρίβειας, η απόδοση των αναδρομικών και η ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Δημητρουλής, ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ακαρνανίας Δημήτρης Αρσένης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου Δημήτρης Τσούνης, ο πρόεδρος του Σωματείου Ταμείου Εμπόρων Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Στραβοδήμος και ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Μεσολογγίου και Περιχώρων Νίκος Κασσαβέτης.

Κεντρικός ομιλητής της κινητοποίησης ήταν ο Βασίλης Νικάκης, γενικός Γραμματέας του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αγρινίου και Περιχώρων.

Μετά τη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Τα αιτήματα των συνταξιούχων: 

Αγρίνιο: Κατείχε λαθραίο καπνό και συνελήφθη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ