ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρίνιο: Στις κάλπες οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ για την ανάδειξη αντιπροσώπων τους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο

Αγρίνιο: Στις κάλπες οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ για την ανάδειξη αντιπροσώπων τους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο

Αγρίνιο: Στις κάλπες οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ για την ανάδειξη αντιπροσώπων τους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο

Στις κάλπες προσέρχονταν από το πρωί οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ (μόνιμοι και με συμβάσεις αορίστου χρόνου) στο Αγρίνιο, όπως και σε άλλες πόλεις της περιφερειακής ενότητας, προκειμένου να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Την ψήφο των εργαζομένων διεκδικούν οι παρατάξεις: (για το μόνιμο προσωπικό) “Συνεργασία Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αιτωλοακαρνανίας”, “Δύναμη Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Αιτωλ/νίας” και “Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Ο.Τ.Α. Ν. Αιτ/νίας” ενώ οι υπάλληλοι Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου είχαν να επιλέξουν ανάμεσα στη “Συνεργασία Εργαζομένων” και τη “Δύναμη Υπαλλήλων”.

 

Η εκλογική διαδικασία που διεξαγόταν ομαλά και με ικανοποιητική προσέλευση ολοκληρώνεται στις 5 το απόγευμα ενώ τα αποτελέσματα, όπως ανέφερε στο sinidisi.gr  ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Θύμιος Κομματάς, αναμένεται να γίνουν γνωστά, πιθανώς , αύριο.

Δείτε τα ψηφοδέλτια από τα οποία θα προκύψουν οι δύο αιρετοί  στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο:

Ανδρέας Λοβέρδος στο “Δυτικά Fm”: Καλοδεχούμενοι και ας με καταψηφίσουν!

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr