Αγρίνιο: Στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο ΣΕΕΔΑ

Τι αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της προσωρινής Διοίκησης του Συλλόγου Εμπόρων και Επιχειρηματιών

dimotiko-symvoylio -agrinio

Στήριξη της τοπικής αγοράς εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου ο ΣΕΕΔΑ που, στη χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος, έτεινε χείρα συνεργασίας.

Σε ανακοίνωση που υπογράφουν για την προσωρινή διοίκηση του Συλλόγου ο πρόεδρος  Σωκράτης Κωστίκογλου και ο γενικός γραμματέας Ιωάννης Γιοπάνος αναφέρονται τα εξής: 

Ο Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου επέλεξε να ξεκινήσει τις παρεμβάσεις του από το Δημοτικό Συμβούλιο που αποτελεί το κορυφαίο πολιτικό όργανο του Δήμου μας.

Μετά από αίτημα του παρευρέθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο και απευθύνθηκε στους Δημοτικούς Συμβούλους, τους οποίους αφού τους ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά τους τελευταίους μήνες ζήτησε από όλους την στήριξη των τοπικών της επιχειρήσεων και εν όψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα καθώς επίσης στήριξη δράσεων, συνεργασιών και συνεργειών μεταξύ του Δήμου και του Συλλόγου μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων για την δυνατότητα που μας έδωσαν παρουσίας και λόγου στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

3ο Γυμνάσιο Αγρινίου: Όλα ανοικτά για το μέλλον του - Ύστατη προσπάθεια για πιστοποιητικό καταλληλότητας του σχολείου

Παπαναστασίου: Αδιανόητο η Δευτεροβάθμια να ζητά να κλείσει το σχολείο και η Β' ΕΛΜΕ να κωφεύει