ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: Στην κυκλοφορία ο κόμβος στην είσοδο της πόλης – Άλλαξε όψη η περιοχή

Αγρίνιο: Στην κυκλοφορία ο κόμβος στην είσοδο της πόλης – Άλλαξε όψη η περιοχή

Αγρίνιο: Στην κυκλοφορία ο κόμβος στην είσοδο της πόλης – Άλλαξε όψη η περιοχή

Μια διαφορετική εικόνα από αυτήν που είχαν συνηθίσει, αντικρίζουν από το πρωί οδηγοί οχημάτων και πεζοί στην είσοδο του Αγρινίου κοντά στο Πανεπιστήμιο. Κι αυτό επειδή δόθηκε στην κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος που κατασκευαζόταν τους τελευταίους μήνες στη συμβολή της Χαριλάου Τρικούπη με την 25η Μαρτίου (όπως πρόσφατα μετονομάστηκε η Μάνου Κατράκη).

Πρόκειται για μια παρέμβαση που εντάσσεται έργο «Λειτουργική Αναβάθμιση Επιχειρηματικού Κέντρου στη ΝΑ είσοδο του Αγρινίου».

Δεδομένου ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί η τοποθέτηση υδραυλικών και ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών, η κατασκευή ρείθρων, κρασπέδων, πεζοδρομίων και η ασφαλτόστρωση, αποφασίστηκε να επιτραπεί η κυκλοφορία ώστε να διευκολυνθούν οι οδηγοί αφενός και αφετέρου να λειτουργήσει με καλύτερους όρους η επιχειρηματική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή.

 

Οι εργασίες, πάντως, θα συνεχιστούν και αφορούν τόσο τη φύτευση στα σημεία όπου υπάρχει σχετική πρόβλεψη όσο και στη λειτουργία του σιντριβανιού που έχει δημιουργηθεί πάνω στον κόμβο.

Το έργο αναμένεται να επιλύσει μια σειρά από προβλήματα στην κυκλοφορία αυτοκινήτων και δικύκλων καθώς, μέχρι πρότινος, το να βγει κάποιος από τη Χαριλάου Τρικούπη ή την Πυλλήνης με ασφάλεια ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Δεκάδες είναι τα ατυχήματα που έχουν σημειωθεί στο σημείο και εκτιμάται ότι, με την τήρηση της σηματοδότησης, η κατάσταση θα αλλάξει ριζικά.

Μενδώνη σε Βρετανικό Μουσείο: Επιστρέψτε τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Επικίνδυνες οι συνθήκες φύλαξης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr