ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Στην κυκλοφορία από την Τρίτη η οδός Βαρνακιώτη (εικόνες)

Αγρίνιο: Στην κυκλοφορία από την Τρίτη η οδός Βαρνακιώτη (εικόνες)

Αγρίνιο: Στην κυκλοφορία από την Τρίτη η οδός Βαρνακιώτη (εικόνες)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής της οδού  Βαρνακιώτη, μεταξύ των οδών Χαρ. Τρικούπη και Καλλέργη, και δίνεται την Τρίτη ξανά στην κυκλοφορία.

Είχε προηγηθεί  η εγκατάσταση υποδομών  ηλεκτροφωτισμού, η αντικατάσταση των παλαιών  δικτύων  ύδρευσης – αποχέτευσης, η τοποθέτηση δικτύου οπτικών ινών και η ανακατασκευή των πεζοδρομίων. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει η τοποθέτηση της οριζόντιας και κάθετης σήμανσης του δρόμου.

Η ανακατασκευή της Βαρνακιώτη αποτελεί το πρώτο τμήμα που ολοκληρώνεται από το σημαντικό έργο της «Ανάπλασης της οδού Χαρ. Τρικούπη και σύνδεσης του Εμπορικού Κέντρου με το Επιχειρηματικό Κέντρο στη ΝΑ είσοδο της πόλης» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

«Δίνουμε στην κυκλοφορία τμήμα του έργου και προχωρούμε τις εργασίες μέχρι να αποδώσουμε  μια ακόμη σημαντική παρέμβαση. Με την ολοκλήρωση της ανακατασκευής της οδού Βαρνακιώτη αναβαθμίζεται με  σημαντικές υποδομές ένα ακόμη σημείο του Δήμου.

Συνεχίζουμε  την προσπάθεια μας και  υλοποιούμε έργα που βελτιώνουν ουσιαστικά την ζωή των Αγρινιωτών. Κατανοούμε την ταλαιπωρία των οδηγών και των πεζών. Πρόκειται όμως για ένα σύγχρονο έργο που θα βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητα μας», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Πόσα ξοδεύουν οι Έλληνες για να καλύψουν τις ανατιμήσεις στο ρεύμα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ