ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Στην ανακύκλωση τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα αν δεν τα απομακρύνετε

Αγρίνιο: Στην ανακύκλωση τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα αν δεν τα απομακρύνετε

Αγρίνιο: Στην ανακύκλωση τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα αν δεν τα απομακρύνετε

Τα αυτοκίνητα που είναι εγκαταλελειμμένα στο Αγρίνιο, καταλαμβάνοντας θέσεις στάθμευσης, απομακρύνει ο Δήμος.

Η Δημοτική Αστυνομία με ανακοίνωσή της προειδοποιεί ότι τα οχήματα σε ακινησία θα καταλήξουν στην ανακύκλωση. Για το λόγο αυτό ζητείται αυτοί που θέλουν να τα κρατήσουν να βρουν χώρο για να μετακινήσουν άμεσα.

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Αστυνομίας:

Ο Δήμος Αγρινίου και η Δημοτική Αστυνομία ενημερώνουν ότι η διαδικασία συλλογής των εγκαταλελειμμένων οχημάτων είναι σε εξέλιξη.

Παρακαλούνται οι πολίτες, οι οποίοι κατέχουν οχήματα σε ακινησία, να τα απομακρύνουν από δημόσιους χώρους. Εάν δεν αποσυρθούν από τον ιδιοκτήτη περιέρχονται στην κατοχή του Δήμου Αγρινίου ο οποίος υποχρεούται να τα παραδώσει σε εταιρεία ανακύκλωσης. Οι πολίτες που επιθυμούν να κρατήσουν το όχημα, πρέπει να το τοποθετήσουν σε χώρο ιδιοκτησίας τους ή ιδιοκτησίας τρίτου, μετά από έγγραφη συγκατάθεση.

Με τη συγκεκριμένη διαδικασία αποδεσμεύεται δημόσιος χώρος, ενισχύεται η προσβασιμότητα και η δημιουργία νέων θέσεων στάθμευσης μετά την απομάκρυνση των οχημάτων σε ακινησία.

Η διαδικασία περισυλλογής συνδράμει ακόμη στην εν γένει προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.

*Φωτογραφία αρχείου

Ηλεία: Δύο οι βασικοί ύποπτοι για τη στυγερή δολοφονία του επιχειρηματία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ