ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΓ. Παπαναστασίου για αδελφούς Σταμούλη: Το μέλλον τους ανήκει, σήκωσαν το Αγρίνιο ψηλά

Γ. Παπαναστασίου για αδελφούς Σταμούλη: Το μέλλον τους ανήκει, σήκωσαν το Αγρίνιο ψηλά

Γ. Παπαναστασίου για αδελφούς Σταμούλη: Το μέλλον τους ανήκει, σήκωσαν το Αγρίνιο ψηλά

Ο Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στην επιτυχία των αδελφών Σταμούλη στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας για την επιτυχία τους αναφέροντας πως το μέλλον τους ανήκει.

Η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου συνεχάρη τον αθλητή  του ΓΑΣ  Κώστα Σταμούλη για την 3η θέση  στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τον  Νίκο Σταμούλη, αθλητή του ΓΑΣ,   για την 2η θέση στον αγώνα 5 χλμ.

«Πρόκειται για μια ακόμη κορυφαία στιγμή για την αθλητική οικογένεια του Αγρινίου. Ο Κώστας, στην πρώτη συμμετοχή του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας,  έδειξε την υπεροχή  και το πάθος του. Ανέβηκε στο βάθρο και σήκωσε το Αγρίνιο μαζί του. Ο  Νίκος, με πείσμα και αγωνιστικότητα, διακρίθηκε στον αγώνα των 5 χλμ. Το μέλλον τους ανήκει. Εύχομαι να είναι υγιείς και να κατακτήσουν ακόμη περισσότερους στόχους. Συγχαρητήρια αξίζουν οπωσδήποτε στον προπονητή τους Μπάμπη Ποσονίδη αλλά και το σύλλογο ΓΑΣ Αγρινίου».

Στιγμιότυπο από τον τερματισμό του Κώστα Σταμούλη, στο Καλλιμάρμαρο, τον υποδέχτηκε ο αδερφός του Νίκος

Ενημέρωση Λογιστών – Φοροτεχνικών προς τις επιχειρήσεις, για τις υποχρεώσεις τους προς τις δημόσιες υπηρεσίες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ