ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΑγρίνιο: Στα “δίχτυα” της Αστυνομίας εγκληματική οργάνωση που “χτυπούσε” σε όλη την χώρα!

Αγρίνιο: Στα “δίχτυα” της Αστυνομίας εγκληματική οργάνωση που “χτυπούσε” σε όλη την χώρα!

Αγρίνιο: Στα “δίχτυα” της Αστυνομίας εγκληματική οργάνωση που “χτυπούσε” σε όλη την χώρα!

Στη σύλληψη εγκληματικής ομάδας 11 ατόμων αποτελούμενης αποκλειστικά από Ρομά προχώρησε η Αστυνομία στο Αγρίνιο σταματώντας την δράση της σε πόλεις της Ελλάδας από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη!

Συγκεκριμένα δεκάδες αστυνομικοί από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, κυρίως από την Ασφάλεια Αγρινίου, είχαν βάλει σε παρακολούθηση από τον περασμένο Ιούλιο μέχρι τις αρχές του Δεκεμβρίου τη συγκεκριμένη ομάδα, με αφορμή κλοπές και διαρρήξεις που είχαν σημειωθεί στην περιοχή στις 6 και τις 7 Ιουλίου στο Αγρίνιο. Οι κατηγορούμενοι έμεναν το βράδυ σε ξενοδοχεία της πόλης εκείνη την εποχή και κάθε μέρα ξεκινούσαν επιδρομές σε Μεσολόγγι, Ναύπακτο και αλλού, όπως έκαναν σε κάθε περιοχή που έβαζαν στο στόχαστρο.

Η επιχείρηση της τοπικής Αστυνομίας έγινε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Πάτρα, Λιβαδειά, Βέροια και άλλες περιοχές, και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του sinidis.gr, αρχικά χθες ο προορισμός ήταν η Αθήνα, όπου υπήρχε πληροφορία ότι είχε χτυπήσει η ομάδα των Ρομά αλλά οι αστυνομικοί κατέληξαν σε ξενοδοχείο της Λαμίας όπου βρήκαν τους κατηγορούμενους με καινούργιες …τράπουλες  που χρησιμοποιούνται στις διαρρήξεις.

Υπολογίζεται ότι η λεία τους ήταν πάνω από 140.000 ευρώ σε μετρητά και περίπου 450.000 ευρώ σε τιμαλφή. Σε πρώτη φάση από τις έρευνες έχουν κατασχεθεί 4 αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε η συμμορία ενώ έχουν βρεθεί και ρολόγια, τιμαλφή και 6.000 ευρώ.

Όλοι οι κατηγορούμενοι κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση  Αγρινίου αλλά θα πάνε για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία της Αθήνας αφού γίνει η μεταγωγή τους από το Αγρίνιο όπου έχει σχηματιστεί η δικογραφία τους.

*Φωτογραφία αρχείου

Πάτρα: Δίνει ζωή ο 22χρονος Δημήτρης που έχασε τη “μάχη” – Το πρόβλημα υγείας που αγνοούσε

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ