ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός 17χρονου – Έπεσε από τη γυάλινη οροφή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός 17χρονου – Έπεσε από τη γυάλινη οροφή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός 17χρονου – Έπεσε από τη γυάλινη οροφή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Γύρω στις 10.00 το βράδυ της Δευτέρας 17χρονος, ενώ ήταν πάνω στην γυάλινη οροφή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, η οροφή υποχώρησε με αποτέλεσμα ο νεαρός να πέσει στο υπόγειο στης Γλυπτοθήκης Καπράλου από ύψος 6 με 10 μέτρων περίπου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου με έξι πυροσβέστες που έσπασαν την πόρτα του κτιρίου, όπως επίσης Αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Ιατρών του Νοσοκομείου Αγρινίου Κωνσταντίνο Μπακόπουλο ο νεαρός φέρει πολλαπλές κακώσεις, κακώσεις στο θώρακα, την κοιλιά και τον αυχένα, ενώ χειρουργήθηκε και οι γιατροί σταθεροποίησαν την κατάστασή του. Αξίζει να σημειωθεί πως το χειρουργείο διήρκεσε 2,5 ώρες και ο νεαρός νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Κατά το παρελθόν έχουν ανέβει στην γυάλινη οροφή του κτιρίου και άλλα παιδιά, χωρίς το ίδιο τραγικό αποτέλεσμα, ενώ οι Αρχές εξετάζουν τον λόγο και τον τρόπο που βρέθηκε στην οροφή.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr