ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Σοβαρές ζημιές σε ηλεκτρικά ποδήλατα του Δήμου – Βίντεο στη Δικαιοσύνη

Αγρίνιο: Σοβαρές ζημιές σε ηλεκτρικά ποδήλατα του Δήμου – Βίντεο στη Δικαιοσύνη

Αγρίνιο: Σοβαρές ζημιές σε ηλεκτρικά ποδήλατα του Δήμου – Βίντεο στη Δικαιοσύνη

Μήνυση κατά αγνώστων για φθορά δημοτικής περιουσίας καταθέτει ο Δήμος Αγρινίου μετά τις φθορές που υπέστησαν τα ηλεκτρικά ποδήλατα στον σταθμό που βρίσκεται στην οδό Β. Σκιαδά 1, στην Πλατεία Άρη Βελουχιώτη.

Οι δράστες αφού κατέστρεψαν ποδήλατα αφαίρεσαν τις κάρτες sim, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου. Αμέσως μετά τον επιτόπιο έλεγχο των αρμόδιων τεχνικών, η εταιρεία η οποία διαχειρίζεται το σύστημα των κοινόχρηστων ποδηλάτων, προέβη στην προσωρινή φραγή των τηλεπικοινωνιακών συνδέσεων των ποδηλάτων του Δήμου Αγρινίου. Ειδικότερα των καρτών sim που είναι ενσωματωμένες εντός των ηλεκτρικών ποδηλάτων.


Ας σημειωθεί ότι οι σταθμοί ελέγχονται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και το υλικό θα παραδοθεί στη Δικαιοσύνη. Έχει, λοιπόν, ενδιαφέρον να εξεταστούν με προσοχή οι κινήσεις του ή των δραστών και να αξιοποιηθούν τα στοιχεία που θα προκύψουν για τον εντοπισμό τους.

“Η Δημοτική Αρχή Αγρινίου ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ανεχτεί βανδαλισμούς και καταστροφή της δημόσιας περιουσίας. Οι υπεύθυνοι θα αναζητηθούν με σκοπό να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr