ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Η Σοφία Σακοράφα στους 2ους Παιδικούς Αγώνες «Run and Smile» (εικόνες+video)

Αγρίνιο: Η Σοφία Σακοράφα στους 2ους Παιδικούς Αγώνες «Run and Smile» (εικόνες+video)

Αγρίνιο: Η Σοφία Σακοράφα στους 2ους Παιδικούς Αγώνες «Run and Smile» (εικόνες+video)

Ο τελευταίος σταθμός της Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη» Σοφία Σακοράφα ήταν το Αγρίνιο.

Η κα. Σακοράφα πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Αιτωλοακαρνανία που ξεκίνησε από τη Ναύπακτο χθες Παρασκευή και ολοκληρώθηκε στο Αγρίνιο και ειδικότερα με την παρουσία της στους 2ους Παιδικούς Αγώνες «Run and Smile» στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Οι 2οο Παιδικοί Αγώνες «Run and Smile» πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία το απόγευμα του Σαββάτου υπό την παρουσία της Προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων, Σοφίας Σακοράφα η οποία δήλωσε τη χαρά της για την παρουσία της στο Στάδιο που φέρει το όνομα ενός πολύ μεγάλου αθλητή του αείμνηστου Μιχάλη Κούση.

Παράλληλα, τόνισε προς τους Προπονητές, τους γονείς και γενικά σε όσους παρευρέθηκαν στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου πως μεγαλύτερη σημασία έχει η προσπάθεια παρά η νίκη ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα της δοθεί η ευκαιρία να δαφνοστεφανώσει τα παιδιά σαν Ολυμπιονίκες.

Αναλυτικά η δήλωσή της στο AgrinioTimes.gr:

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου αφού συνεχάρη τους διοργανωτές, αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο της «Φλόγας» Αγρινίου που πρέπει να στηρίζει ο καθένας από πλευράς του, αναφέρθηκε στην ανακατασκευή του Κλειστού, δημοπρατήθηκαν οι έξω χώροι και σε διαδικασία δημοπράτησης είναι το νέο ταρτάν με το οποίο θα ολοκληρωθεί ένα ακόμη πολύ σημαντικό έργο που θα βοηθήσει αθλητές και προπονητές να αγωνίζονται όπως πρέπει.

Αναλυτικά η δήλωσή του στο AgrinioTimes.gr:

Να σημειωθεί πως οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Αγρινίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Αγρινίου και την πολύτιμη χορηγία ανθρώπων που αγαπάνε τον αθλητισμό και τα παιδιά.

Περίπου 500 μικροί αθλητές και αθλήτριες Ακαδημιών από την πόλη του Αγρινίου, το Μεσολόγγι, τη Ναύπακτο, την Πάτρα, την Ηγουμενίτσα και τη Λευκάδα τίμησαν με τη παρουσία τους τη διοργάνωση και τον σπουδαίο σκοπό των αγώνων οι οποίοι ήταν αφιερωμένοι στα Παιδιά με Καρκίνο και στον Σύλλογο «Φλόγα».

agriniotimes.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ