Αγρίνιο: Σκύλος για ...βραβείο - Εντόπισε 500 γραμμάρια κάνναβης σε προφυλακτήρα αυτοκινήτου

Ο «Ηippy», ο αστυνομικός σκύλος του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου "μυρίστηκε" ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το αυτοκίνητο που σταμάτησαν για έλεγχο οι άνδρες της Υπηρεσίας.

40χρονο Χίος μαχαιριά δολοφονία

Ο «Ηippy», ο αστυνομικός σκύλος του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, "μυρίστηκε" ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το αυτοκίνητο που σταμάτησαν για έλεγχο οι άνδρες της Υπηρεσίας.

Το ειδικά εκπαιδευμένο "λαγωνικό" της ΕΛ.ΑΣ. ανακάλυψε ότι κάτι ήταν κρυμμένο στον προφυλακτήρα, στο πίσω μέρος του οχήματος. Αποδείχθηκε ότι ο οδηγός μετέφερε κάνναβη (περίπου μισό κιλό) αλλά δεν είχε υπολογίσει το μπλόκο!

Φυσικά, η εξέλιξη αυτή ήταν αποτέλεσμα της αξιοποίησης των πληροφοριών που είχε στη διάθεσή της η Ασφάλεια Αγρινίου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αγρινίου Καρπενησίου, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν τον άνδρα να κινείται
με αυτοκίνητο και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, οι αστυνομικοί με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Ηippy», βρήκαν και κατέσχεσαν 469 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία ο κατηγορούμενος είχε επιμελώς κρυμμένα στον οπίσθιο προφυλακτήρα του οχήματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

*Φωτογραφία αρχείου

Ηλικιωμένος έδειρε τη νύφη του στη μέση του δρόμου στο Βόλο