ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΑγρίνιο: Σε πλήρη εξέλιξη το έργο της διάνοιξης και ασφαλτόστρωσης οδών στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας

Αγρίνιο: Σε πλήρη εξέλιξη το έργο της διάνοιξης και ασφαλτόστρωσης οδών στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας

Αγρίνιο: Σε πλήρη εξέλιξη το έργο της διάνοιξης και ασφαλτόστρωσης οδών στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο της διάνοιξης και ασφαλτόστρωσης οδών στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Συγκεκριμένα ξεκίνησαν οι εργασίες στην οδό Σοφίας Βέμπο κοντά στο 23ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου που προβλέπουν διανοίξεις, ασφαλτοστρώσεις και πεζοδρόμηση.

Το σημαντικό έργο προϋπολογισμού  1.860.000 ευρώ αφορά δρόμους οι οποίοι  είναι μερικώς διανοιγμένοι  και αδιαμόρφωτοι,  κυρίως μικρού πλάτους χωματόδρομοι,  οι οποίοι θα διανοιχτούν πλήρως.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου  Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε το έργο και  είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την πορεία των παρεμβάσεων  που υλοποιούνται :«Αλλάζει εικόνα μια μεγάλη περιοχή στην Αγία Βαρβάρα.

Συνεχίζουμε εντατικά το πρόγραμμα αναβάθμισης και επέκτασης του οδικού δικτύου του δήμου μας. Πρόκειται για ανάπλαση οδών οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι χωματόδρομοι. Θα ασφαλτοστρωθούν, θα κατασκευαστούν πεζοδρόμια, θα πεζοδρομηθούν  και όπου απαιτείται θα γίνει δίκτυο όμβριων υδάτων».

Το έργο αφορά σε εργασίες σε οδούς της περιοχής Αγίας Βαρβάρας, όπως οι οδοί Σοφίας Βέμπο, Κρίττωνος και περιμετρικά του 16ου Δημοτικού Σχολείου  οι οποίες βρίσκονται στην επέκταση του σχεδίου πόλεως.

Αγρίνιο: Εγκαινιάστηκε η έκθεση με έργα του Αριστοτέλη Χατζηδέλιου για τα αγωνίσματα και τα αθλήματα στην Επανάσταση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr